Κοσμος

Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό ο γιος του Μπέπε Γκρίλο, Τσίρο

Ο Τσίρο και τρεις φίλοι του κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπέπε Γκρίλο
Μπέπε Γκρίλο © EPA / RICCARDO ANTIMIANI

Ιταλία: Ο γιος του Μπέπε Γκρίλο παραπέμπεται σε δίκη για τον βιασμό κοπέλας - Τι είχε υποστηρίξει ο πατέρας του.

Σε δίκη παραπέμπεται μετά από απόφαση τής εισαγγελίας του Πόρτο Παουζάνια στη Σαρδηνία ο γιος του Μπέπε Γκρίλο, Τσίρο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αφορά την καταγγελία Ιταλο-νορβηγίδας ότι βιάστηκε από τον Τσίρο Γκρίλο, τον γιο του ιδρυτή του κινήματος των Πέντε Αστέρων, και τρεις φίλους του, τον Ιούλιο του 2019, μετά από μια βραδιά που είχαν περάσει μαζί σε ντίσκο.

Ο γιος του Γκρίλο μαζί με τους τρεις φίλους του κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και η πρώτη ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου. Πάντως, οι νέοι ισχυρίζονται ότι ήταν σεξουαλική συνεύρεση που πραγματοποιήθηκε με την συγκατάθεση της κοπέλας, αλλά η ίδια κατέθεσε στους εισαγγελείς ότι είχε αναγκασθεί να πιει αλκοολούχα ποτά και δεν είχε επίγνωση του τι συνέβαινε.

Μάλιστα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι φέρεται να τράβηξαν βίντεο με κινητό τηλέφωνο και το έστειλαν και σε άλλα άτομα, χωρίς την συναίνεση της κοπέλας.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Μπέπε Γκρίλο θέλησε με ένα βιντεοσκόπημενο μήνυμά του να υπερασπιστεί τον γιο του, υποστηρίζοντας ότι μια κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού, την επομένη δεν πάει για σερφ και δεν καταθέτει μήνυση οκτώ ημέρες μετά το συμβάν. Φυσικά, η πλειοψηφία των αντιδράσεων των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρνητική, μιας και η παρέμβαση του Μπέπε Γκρίλο κρίθηκε σεξιστική, βαθιά προσβλητική και άκρως μεροληπτική.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ