Κοσμος

Βρετανικά ΜΜΕ: Παντρεύτηκαν μυστικά Μπόρις Τζόνσον- Κάρι Σίμοντς;

Λέγεται ότι οι καλεσμένοι έλαβαν τις προσκλήσεις την τελευταία στιγμή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς: Παντρεύτηκαν μυστικά στο ναό του Γουέστμινστερ; - Τι αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου που θέλουν τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, να παντρεύτηκε σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ την αγαπημένη του, Κάρι Σίμοντς

Σύμφωνα με την «Sun» και την «Mail on Sunday»,  ο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου, με λιγοστούς καλεσμένους, οι οποίοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους την τελευταία στιγμή, προκειμένου η τελετή να μη λάβει ιδιαίτερη δημοσιότητα. Πληροφορίες των δύο εφημερίδων αναφέρουν ότι ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά εχθές (29/5) μετά το μεσημέρι και λίγο αργότερα έφθασε εκεί η Σίμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019, όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία. Ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε τον Απρίλιο 2020. Πάντως, από την πλευρά του πρωθυπουργού δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση. 

Δημοσιεύματα πριν από λίγες ημέρες ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε στείλει προσκλήσεις ορίζοντας το γάμο τους για το καλοκαίρι του 2022, κορωνοϊού επιτρέποντος. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μπόρις Τζόνσον, με το προσωνύμιο «Bonking Boris», κάποτε αποπέμφθηκε από την ομάδα πολιτικής του Συντηρητικού Κόμματος, καθώς είχε πει ψέματα για κάποια εξωσυζυγική σχέση. Έχει πάρει διαζύγιο δύο φορές και αρνείται να αποκαλύψει πόσα παιδιά έχει.

 

Μπόρις Τζόνσον-Κάρι Σίμοντς: Έρευνα για τις διακοπές του στην Καραϊβική

Τη διεξαγωγή έρευνας για τις πολυτελείς διακοπές του βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, στην Καραϊβική μετά τη νίκη του στις εκλογές του 2019 ανακοίνωσε η αρχή που είναι αρμόδια για την εποπτεία της τήρησης των κανόνων του βρετανικού κοινοβουλίου.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς πέρασαν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στο ιδιωτικό νησί Μουστίκ του αρχιπελάγους των Γρεναδίνων.

Στην δήλωση του Πόθεν Εσχες που είχε καταθέσει ο Μπόρις Τζόνσον ως βουλευτής αναφερόταν ότι οι διακοπές αυτές, κόστους 15.000 λιρών, του προσφέρθηκαν από τον επιχειρηματία Ντέιβιντ Ρος, χορηγό του Συντηρητικού Κόμματος.

Όμως ο επιχειρηματίας αρνήθηκε, αρχικά, ότι κατέβαλε αυτό το ποσόν, πριν ανασκευάσει τις δηλώσεις του μέσω εκπροσώπου του για να πει ότι επρόκειτο για προσφορά σε είδος. Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει βεβαιώσει ότι όλα έχουν δηλωθεί με τον προσήκοντα τρόπο.

Η αποκάλυψη γίνεται την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίζεται αναμεμειγμένος σε διάφορες υποθέσεις που εκθέτουν τις πολύ στενές σχέσεις ανάμεσα στην εξουσία και τα ιδιωτικά συμφέροντα, όπως η υπόθεση της ανακαίνισης του πρωθυπουργικού διαμερίσματος που αποτελεί επίσης αντικείμενο έρευνας.

Παρά τα σκάνδαλα, το Συντηρητικό Κόμμα βγήκε ενισχυμένο από τις τοπικές εκλογές της 6ης Μαΐου στην Αγγλία, έχοντας αποσπάσει από το Εργατικό Κόμμα το ιστορικό προπύργιό τους του Χάρτλπουλ στην βορειοανατολική Αγγλία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ