- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναχωρεί από το Ηράκλειο το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν
Το MS Europa2 της Hapag-Lloyd θα εκτελεί 10ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα
Με 340 επιβάτες αναχωρεί από το λιμάνι του Ηρακλείου το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν.
Αναχωρεί σήμερα, 23 Μαΐου, από το λιμάνι του Ηρακλείου το δεύτερο - από την έναρξη της τουριστικής σεζόν - κρουαζιερόπλοιο, που θα χρησιμοποιεί το λιμάνι της πόλης μέχρι τα τέλη του Ιουλίου ως home port. Πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια το MS Europa2 της Hapag-Lloyd, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου TUI, που θα εκτελεί 10ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα, επισκεπτόμενο λιμάνια όπως της Κέρκυρας, του Βόλου, το λιμάνι στο Κατάκολο, τη Ρόδο αλλά και τον Πειραιά.
«Είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει περίπου 510 επιβάτες, λόγω των μέτρων για την πανδημία όμως το ανώτατο όριο του είναι στα 340 άτομα. Ξεκινάει με πληρότητα 100% απόψε στις οκτώ το βράδυ τις κρουαζιέρες του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το λιμάνι μας, όπως μας εξηγούν άνθρωποι του πληρώματος, θεωρείται από τα πλέον ασφαλή», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Μηνάς Παπαδάκης.
Το κρουαζιερόπλοιο φιλοξενεί κυρίως Γερμανούς, Ελβετούς και Αυστριακούς επισκέπτες και συχνά όπως επισήμανε ο καπετάνιος του πλοίου Jorn Gottschalk, κάνουν επαναλαμβανόμενα αυτή την κρουαζιέρα, καθώς αγαπούν αυτό τον τρόπο διακοπών αλλά και την Ελλάδα.
«Μέχρι το τέλος Μαϊου θα υπάρξουν τρία ακόμη κρουαζιερόπλοια στο Ηράκλειο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα υπολογίζεται ότι στο σύνολο της σεζόν θα βρεθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου περισσότερα από 168 κρουαζιερόπλοια» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Βαρδαβάς.
«Η κρουαζιέρα είναι σημαντική για τον τουρισμό του τόπου μας και έχω τη βεβαιότητα ότι αν το λιμάνι μας διατηρήσει αυτή την ποιότητα στις υπηρεσίες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που διαθέτει, θα πάει και φέτος πολύ καλά» επισήμανε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής που συμπλήρωσε ότι έννοια της ασφάλειας εν μέσω covid αναδεικνύεται σε απόλυτης σημασίας προτεραιότητα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση αφορά το σχέδιο κατεδάφισης της ιστορικής Ανατολικής Πτέρυγας
«Είμαστε κράτος υπό πολιορκία», δήλωσε ο Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
Η μεσίτρια δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 1991, ενώ είχε πάει να δείξει ένα διαμέρισμα σε υποψήφιους πελάτες
Xρησιμοποίησε πέντε πιστόλια που ανήκαν στον πατέρα του
Στον έλεγχο της νέας κυβέρνησης πέρασαν όλες οι βάσεις
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ενώ κοιμόταν
Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξαφάνιση του απόστρατου υποπτεράρχου Γουίλιαμ Νιλ ΜακΚάσλαντ
Ραγδαίες εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού προέδρου στον Αούν
Το βίντεο, που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια προβολές
Ο 51χρονος Ερίκ Ρομπίκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από δύο αγνώστους
Διαψεύδει η Βηρυτός επικοινωνία με Ισραήλ – Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με Ρούμπιο
Reuters: Ιράν και ΗΠΑ έχουν σημειώσει «ορισμένη πρόοδο», αλλά παραμένουν διαφωνίες για τα πυρηνικά
Δήλωσαν ως προορισμό το Ιράκ αλλά ανέμεναν εντολές στον Περσικό Κόλπο
Δραματικές οι στιγμές μέσα στο σχολείο - Παιδιά κρυβόντουσαν όπου μπορούσαν για να σωθούν
Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας - Η ποπ σταρ αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
Πώς έγινε η σημαντική αυτή ανακάλυψη
Τραγωδία στη Βιρτζίνια - Ο Τζάστιν Φέρφαξ πυροβόλησε τη σύζυγό του και έβαλε τέλος στη ζωή του
Παγκόσμια απειλή χαρακτήρισε τον Πούτιν ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ μπέρδεψε εδάφιο της Βίβλου με κινηματογραφική ατάκα του Κουέντιν Ταραντίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.