Κοσμος

WSJ: Από το 2019 προετοίμαζε η Μελίντα Γκέιτς το διαζύγιο

Όταν είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για τις παράνομες επαγγελματικές σχέσεις Επστάιν-Γκέιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του, Μελίντα
Ο Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του, Μελίντα © EPA

Εδώ και δύο χρόνια, η Μελίντα Γκέιτς είχε αρχίσει την προετοιμασία για το διαζύγιο από τον Μπιλ Γκέιτς, όπως υποστηρίζει σχετικό δημοσίευμα της WSJ.

Δύο χρόνια προετοιμαζόταν το διαζύγιο των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 9 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μελίνα Γκέιτς συζητούσε το θέμα του διαζυγίου με δικηγόρους τουλάχιστον από το 2019, επικοινωνώντας ταυτόχρονα με πολλά νομικά γραφεία.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως ουδέποτε αναφέρθηκε συγκεκριμένος λόγος για τις κινήσεις αυτές από το ζευγάρι αλλά πηγές που επικαλείται η WSJ ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2019, η Μελίντα Γκέιτς ήταν εκείνη που τηλεφώνησε πρώτη σε συμβούλους και νομικούς με την φημολογία για τις παράνομες επαγγελματικές σχέσεις Επστάιν-Γκέιτς να έχουν «φουντώσει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ