- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσέστερ Χανκς: Κατηγορίες για κακοποίηση από την πρώην του
Μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία
Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσέστερ, κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.
Σοβαρές κατηγορίες για τον γιο του Τομ Χανκς, Τσέστερ Χανκς, που εις βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ. Ο ηθοποιός και μουσικός έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στη δημοσιότητα για τους λάθος λόγους, αφού έχει κατηγορογηθεί για ρατσιστικές αναρτήσεις, επειδή έκανε μίμηση της προφοράς των Τζαμαϊκανών.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τσετ Χανκς δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ, η οποία κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας, όπου ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄ εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση.
Μάλιστα, στην πρώτη ακρόαση στις 30 Μαρτίου ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο και τη συνοδεύουν από τότε αστυνομικοί.
Η βία, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη Κιάνα. Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της Κιάνα στη μήνυση, το ίδιο διάστημα ο Τσετ Χανκς απείλησε να δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και μετά να αυτοκτονήσει.
Οι δικηγόροι της γυναίκας δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Η απάντηση του Τσέστερ Χανκς
Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της. Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.
«Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους», ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο γήπεδο πραγματοποιούνται εδώ και τρία χρόνια εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα κυκλοφορίας, εξαίροντας την πράξη του νεαρού
Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την πόλη, λέει ο υπουργός Εσωτερικών
Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη επίσης 80μελές Κομματικό Συμβούλιο και 15μελές Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το Πακιστάν επιχειρεί να μεσολαβήσει ξανά για τον τερματισμό του πολέμου
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.