Κοσμος

Τσέστερ Χανκς: Κατηγορίες για κακοποίηση από την πρώην του

Μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσέστερ Χανκς
Τσέστερ Χανκς © Instagram

Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσέστερ, κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Σοβαρές κατηγορίες για τον γιο του Τομ Χανκς, Τσέστερ Χανκς, που εις βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ. Ο ηθοποιός και μουσικός έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στη δημοσιότητα για τους λάθος λόγους, αφού έχει κατηγορογηθεί για ρατσιστικές αναρτήσεις, επειδή έκανε μίμηση της προφοράς των Τζαμαϊκανών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τσετ Χανκς δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ, η οποία κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας, όπου ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄ εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση.

Μάλιστα, στην πρώτη ακρόαση στις 30 Μαρτίου ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο και τη συνοδεύουν από τότε αστυνομικοί.

Η βία, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη Κιάνα. Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της Κιάνα στη μήνυση, το ίδιο διάστημα ο Τσετ Χανκς απείλησε να δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και μετά να αυτοκτονήσει.

Οι δικηγόροι της γυναίκας δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Attorneys discuss civil lawsuit accusing Chet Hanks, son of Tom Hanks, of assault

Η απάντηση του Τσέστερ Χανκς

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της. Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

«Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους», ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ