Κοσμος

Βρετανία: Έκτροπα έξω από τις ανοιχτές παμπ - Βίντεο από συμπλοκή

Μπορεί η εστίαση σε ανοιχτούς χώρους να επαναλειτουργεί, όμως, δεν λείπουν τα επεισόδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συμπλοκή έξω από παμπ στη Βρετανία
Συμπλοκή έξω από παμπ στη Βρετανία © Twitter / Gavin

Βρετανία: Οι παμπ άνοιξαν και πάλι και οι πολίτες βρέθηκαν ξανά να πίνουν με τις παρέες τους - Περιστατικά έξω από παμπ και συμπλοκή νεαρών.

Στους εξωτερικούς χώρους των παμπ και των εστιατορίων «ξεχύθηκαν» από την Δευτέρα (12/4) οι Βρετανοί και, όπως φαίνεται, δεν αποφεύχθηκαν τα έκτροπα. Στην περιοχή του Γιορκ δεν ήταν λίγα τα άτομα που πιάστηκαν στα χέρια έξω από μία παμπ, και όντας μεθυσμένοι άρχισαν να κυλιούνται στο πλακόστρωτο. 

Μάλιστα, βίντεο που τράβηξε πολίτης και δημοσίευσε στα social media, δείχνει συμπλοκή πέντε ατόμων. Όπως μπορείτε να δείτε, μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στον καυγά, έπιασε από το μαλλί μια ξανθιά γυναίκα και την έριξε κάτω, με τον κόσμο να παρακολουθεί εμβρόντητος τη βίαιη σκηνή. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο καυγάς έλαβε χώρα έξω από την παμπ King's Arms, όπου είχαν μαζευτεί εχθές αρκετοί κάτοικοι της πόλης για να πιούν. Ήδη η αστυνομία του Γιόρκσαϊρ έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, καθώς προκλήθηκε ο τραυματισμός ενός άνδρα. Ακόμη στο μικροσκόπιο, έχουν τεθεί και οι κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. 


Αυτή δεν είναι το πρώτο περιστατικό μετά το άνοιγμα των παμπ, όπου καταγράφηκαν έκτροπα. Την προηγούμενη ημέρα, η αστυνομία προχώρησε σε νέα σύλληψη μετά από επεισόδιο στην περιοχή του Σόχο. 


Σύμφωνα με την Sun, περίπου 14 εκατομμύρια κρατήσεις έχουν γίνει ήδη σε παμπ για τις επόμενες εβδομάδες, από πολίτες που θέλησαν να εξασφαλίσουν μία θέση στις παμπ.
Στην παμπ Fox on the Hill στο Λονδίνο, όλο το πάρκινγκ εκκενώθηκε προκειμένου οι πελάτες να απολαύσουν εκεί το ποτό τους. Την ίδια ώρα, ο Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση, ιδίως μετά τις εικόνες συνωστισμού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από την πρώτη βραδιά «ελευθερίας» των Βρετανών.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ