Κοσμος

Morgan Freeman: Καμία δικαιολογία για τους αρνητές του εμβολίου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Morgan Freeman (Μόργκαν Φρίμαν) στέλνει μήνυμα στους αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και εύχεται να αλλάξουν «μυαλά».

Μήνυμα στους αντιεμβολιαστές στέλνει ο Μόργκαν Φρίμαν, καλώντας τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τον όποιο δισταγμό και να «τρέξει» στα εμβολιαστικά κέντρα να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο διάσημος ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ Β΄ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Million Dollar Baby», μίλησε την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah».

Ο Morgan Freeman ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η μόνη ευχή που μπορώ να κάνω για τους αρνητές του εμβολίου, είναι να αλλάξουν "μυαλά" και να συνειδητοποιήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνουν» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω όποιον έχει "θέματα" με την ιδέα να εμβολιαστεί ενάντια σε αυτήν την πανδημία».

Με 555.792 θανάτους από Covid-19 οι ΗΠΑ είναι πρώτες με διαφορά στη λίστα με τις 10 χώρες που έχουν τους περισσότερους νεκρούς από κορωνοϊό. Από την έναρξη της πανδημίας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις ΗΠΑ έχουν φθάσει τα 30.876.041. 

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια της οποίας ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο. Στο «Be There. This is Your Shot» ο Φρίμαν καλεί τους πολίτες να «φροντίζουν ο ένας τον άλλο».

«Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Ξέρουμε ότι όλοι αυτοί οι νεκροί, είναι νεκροί, καθώς και τον λόγο που είναι νεκροί. Αν λοιπόν οι αρνητές δεν το κάνουν (το εμβόλιο), δεν υπάρχει δικαιολογία» συμπλήρωσε.

 

Μόργκαν Φρίμαν - Κορωνοϊός: Η διαφήμιση «Be There. This is Your Shot» για τον εμβολιασμό

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη. Και μου λένε ότι, για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι με εμπιστεύονται» αναφέρει ο Morgan Freeman στη διαφήμιση με τίτλο «Be There. This is Your Shot».

Και σημειώνει: «Λοιπόν, εδώ λέω ότι εμπιστεύομαι την επιστήμη και κάνω το εμβόλιο. Εάν με εμπιστεύεστε, θα κάνετε το εμβόλιο. Βοηθήστε να κάνουμε τον κόσμο μας ένα ασφαλές μέρος για να απολαύσουμε ξανά τον εαυτό μας. Σας παρακαλώ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις