Κοσμος

Σκαρφάλωσε σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης

Μόλις κατέβηκε συνελήφθη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισπανία - 21χρονος σκαρφάλωσε σε κτίριο ύψους 116 μέτρων
Ισπανία - 21χρονος σκαρφάλωσε σε κτίριο ύψους 116 μέτρων © Youtube / AFP News Agency

Ισπανία: 21χρονος αποφάσισε να σκαρφαλώσει σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης.

Χωρίς κανένα φόβο ο 21χρονος Τζορτζ Κινγκ αποφάσισε να κάνει μία πολύ επικίνδυνη ελεύθερη αναρρίχηση σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Ευρώπης, στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, χωρίς να κάνει χρήση σκοινιών, ή να λάβει άλλα μέτρα ασφαλείας. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο από τον Guardian, ο νεαρός Βρετανός ολοκλήρωσε με επιτυχία το σκαρφάλωμα, την ώρα που πλήθος κόσμου τον παρατηρούσε να αναρριχάται στην κορυφή του ύψους 116 μέτρων Melia Barcelona Sky Hotel. Παρόλα αυτά, μόλις κατέβηκε από το κτίριο, συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή προστίμου. «Όταν συνάντησα την αστυνομία κάτω, το μυαλό μου βρισκόταν ακόμη στα σύννεφα», είπε ο Κινγκ στο Reuters. 

Shard freeclimber George King scales Barcelona skyscraper

Ο Τζορτζ Κινγκ είχε σκαρφαλώσει και στο παρελθόν σε ουρανοξύστη, τον Shard του Λονδίνου. Αυτή τη φορά, ο Τζορτζ Κινγκ σκαρφάλωσε το ξενοδοχείο της Βαρκελώνης σε περίπου 20 λεπτά.

Το 2019 είχε αναρριχηθεί στο κτίριο Shard, ύψους 310 μέτρων, στο Λονδίνο, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στη Βρετανία και πάλι χωρίς κανέναν προστατευτικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ