Κοσμος

Λευκός Οίκος: Τι είπε για τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι

Το σχόλιο από την εκπρόσωπο Τύπου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι το «να αφηγείσαι την προσωπική ιστορία σου απαιτεί, για κάθε άνθρωπο, θάρρος».

Θέση για τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ πήρε ο Λευκός Οίκος τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Ειδικότερα, ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε το «θάρρος» του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, την επομένη της «εκρηκτικής» συνέντευξής τους στην αμερικανική τηλεόραση.

«Το να μιλάς για τις δικές σου μάχες σε ζητήματα ψυχικής υγείας και να αφηγείσαι την προσωπική ιστορία σου απαιτεί, για κάθε άνθρωπο, θάρρος» υπογράμμισε η Τζεν Ψάκι, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας. Και πρόσθεσε ότι πρόκειται για δύο «ιδιώτες πολίτες», υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα προβούμε σε άλλα σχόλια εξ ονόματος του προέδρου».

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη ήταν και η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όπως αποκάλυψε, ότι αυτή ήταν που την έκανε να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, πάντως, η Κέιτ Μίντλετον ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι.

Συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι: Πόσοι Αμερικανοί την παρακολούθησαν

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία περισσότερα από 17 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ήταν το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε έναν χρόνο πέραν του Super Bowl.

Μέγκαν και Χάρι κατηγόρησαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και αποτυχία στο να τους προστατεύσει από την αρνητική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις