Κοσμος

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στη Σουηδία - 8 τραυματίες (βίντεο)

Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού - Η στιγμή που συλλαμβάνεται ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με μαχαίρι στη Σουηδία - Περιπολικά στην πόλη Βετλάντα
Επίθεση με μαχαίρι στη Σουηδία - Περιπολικά στην πόλη Βετλάντα @Twitter

Συναγερμός στη Σουηδία καθώς σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 8 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Δραματικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν στη Σουηδία, όπου σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021.

Η επίθεση με μαχαίρι έγινε στην πόλη Βετλάντα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 τραυματίες, αναφέρει δημοσίευμα στη σουηδική εφημερίδα «Expressen».

Η αστυνομία στη Σουηδία εξετάζει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης βρίσκεται υπό κράτηση, με αστυνομικό να τον πυροβολεί, «εξουδετερώνοντάς» τον, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο thelocal.se. Βρίσκεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

Η πόλη Βετλάντα βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σουηδίας. Αρχικά, εκπρόσωπος της Αστυνομίας έκανε λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο τα νεότερα στοιχεία έκαναν τις αρχές να αναθεωρήσουν, γνωστοποιώντας ότι η συγκεκριμένη ενέργεια ενδεχομένως να συνδέεται με τρομοκρατία. Ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες, είναι 20 ετών.

Άμεση η κινητοποίηση της αστυνομίας, με πάνοπλους αστυνομικούς να σπεύδουν επιτόπου και να συλλαμβάνουν τον ένοπλο. Εικόνα που αναρτήθηκε στα social media δείχνουν τον δράστη πεσμένο στην άσφαλτο, με αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ