Κοσμος

Ice Cube: Αναμένει συνάντηση με Μπάιντεν για τη φυλετική ισότητα

Για την πρωτοβουλία του «Συμβόλαιο για τη Μαύρη Αμερική»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ice Cube
Ice Cube © EPA / MIKE NELSON

Ice Cube: Επίκειται συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν για τη φυλετική ισότητα -Τι είπε ο μουσικός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Το σχέδιο του για συζητήσεις με την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν σχετικά με την πρωτοβουλία του «Συμβόλαιο για τη Μαύρη Αμερική» (Contract For Black America), εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο ράπερ Ice Cube

Συγκεκριμένα, προσκεκλημένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ryan Cameron Uncensored» του MAJIC 107.9, επεσήμανε ότι η ομάδα του Μπάιντεν έχει ήδη προσεγγίσει τον ράπερ και ελπίζει να προγραμματίσει μια συνάντηση μαζί του κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, ο Cube διατύπωσε τη θέση του σχετικά με την κατάσταση της χώρας και τη σημασία που έχει η κυβέρνηση Μπάιντεν να αναλάβει δράσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Μαύρους Αμερικανούς.

«Γνωρίζω ότι αυτή η νέα διοίκηση βοηθά πραγματικά όλες τις μειονότητες, αλλά πιστεύω ότι οι μαύροι σε αυτήν τη χώρα βρίσκονται σε μια μοναδική θέση. Πρέπει να υπάρχουν ειδικά προγράμματα. Ξέρετε την άποψή μου για τις αποζημιώσεις. Φαντάζει σαν μια κακή λέξη σε αυτήν τη διοίκηση, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να τους μιλήσουμε για αποζημιώσεις και να προσθέσουμε κάποια δικαιοσύνη σε αυτό το σύστημα» είπε ο Ice Cube.

Σύμφωνα με τον ράπερ, η άμεση παροχή χρημάτων στην κοινότητα των Μαύρων θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Οι αποζημιώσεις μπορούν να έχουν τη μορφή φορολογικών ελαφρύνσεων, κυβερνητικών προγραμμάτων και επιχορηγήσεων. «Εναπόκειται σε εμάς να πούμε, αυτή είναι μια ωραία χειρονομία, αλλά στην Αμερική είναι αναγκαία τα μετρητά. Μπορεί να είσαι το καλύτερο άτομο στον κόσμο, το πιο πολιτικοποιημένο άτομο στον κόσμο, εάν δεν έχεις χρήματα στην Αμερική, δεν πρόκειται να φτάσεις πολύ μακριά. Έτσι είναι το σύστημα που έχει δημιουργηθεί», κατέληξε ο Ice Cube.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ