- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόλος της Τζιλ Μπάιντεν στην επανένωση οικογενειών μεταναστών
Τον Δεκέμβριο είχε επισκεφτεί καταυλισμό μεταναστών στο Μεξικό
Τζιλ Μπάιντεν: Ποιος ο ρόλος που θα λάβει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - Την Τρίτη θα ανακοινωθεί η συγκρότηση της ομάδας εργασίας.
Η Τζιλ Μπάιντεν, η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αναμένεται να συμμετάσχει στις προσπάθειες της κυβέρνησης του συζύγου της, για την επανένωση οικογενειών μεταναστών, που χωρίστηκαν από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη «τη συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας για την επανένωση των οικογενειών και των παιδιών» μεταναστών, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Τζεν Ψάκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου και προσέθεσε: «Η σύζυγός του, η κυρία Μπάιντεν, θα δεσμευθεί προσωπικά και θα επενδύσει» σε αυτήν την ομάδα, που θα τεθεί υπό την επίβλεψη του Αλεχάντρο Μαγιόρκας, ο διορισμός του οποίου στη θέση του υπουργού Εσωτερικής Ασφαλείας θα επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα από τη Γερουσία, συμπλήρωσε η ίδια.
Η Τζιλ Μπάιντεν, ηλικίας 69 ετών, είναι κάτοχος διδακτορικού στις επιστήμες της εκπαίδευσης και σκοπεύει να συνεχίσει να διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο κοντά στην Ουάσιγκτον, παρά την είσοδο του συζύγου της στον Λευκό Οίκο. Τον Δεκέμβριο, είχε επισκεφθεί έναν καταυλισμό μεταναστών στο Μεξικό, κοντά στα σύνορα με το Τέξας. «Είμαστε ένα φιλόξενο έθνος, όμως αυτό δεν είναι το μήνυμα που εκπέμπουμε», είχε πει τότε.
Το μήνυμά της έρχεται σε αντίθεση με εκείνο της Μελάνια Τραμπ, της συζύγου του προκατόχου του Τζο Μπάιντεν, η οποία είχε επισκεφθεί παιδιά μετανάστες το 2018 φορώντας ένα σακάκι που έγραφε «I really don't care, do u?» (Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου, εσάς;).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O πρόεδρος έχει εδώ και χρόνια βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων και αστείων για το χαρακτηριστικό του χτένισμα
Ο ισχυρότερος σεισμός της τελευταίας 10ετίας στην περιοχή
Περισσότερα από 200.000 στρέμματα γης είναι αυτήν τη στιγμή περικυκλωμένα από τις φλόγες
Ο Τζέικ Γουάιζενεντ είχε σπάσει ρεκόρ στο Έλ Καπιτάν - Φίλοι και συναθλητές τον αποχαιρετούν με συγκίνηση
Το βίντεο έγινε viral
Η δόνηση είχε επίκεντρο την επαρχία Τσόκο και έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα Μπογκοτά
Ζημιές σε 6 αεροδρόμια - Στο επίκεντρο η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας
Οι εικόνες, οι κραυγές περί «εισβολής» και η παγκόσμια εκμετάλλευση από τις δυνάμεις της άκρας δεξιάς
Η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι τα σύνορα με τη Βενεζουέλα
Η στιγμή της άγριας επίθεσης
Το αντίπαλο δέος που προβληματίζει την Ιταλίδα πρωθυπουργό
Το αξίας 300 εκατ. δολαρίων σκάφος του δισεκατομμυριούχου φέρεται να αρνήθηκε επανειλημμένα να συνδράμει
Ιστορικό ρεκόρ βροχής 150 ετών στη Σανγκάη, ακυρώσεις πτήσεων και πλημμύρες
Ο υπερτουρισμός άρχισε να «χτυπάει» μία από τις πιο απομονωμένες περιοχές του πλανήτη
Οι Αρχές επισκέπτονται πόρτα-πόρτα τους κατοίκους για να εντοπίσουν τυχόν ασθενείς
Εξαιρετικά αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο νεαρός άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται το αμερικανικό κείμενο των 15 σημείων
O Τραμπ επιμένει στην οικονομική πίεση και μιλά για «μισο-διαπραγματεύσεις»
Την αποφυλάκιση Οτσαλάν ζητά το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.