Κοσμος

ΗΠΑ: «Ο Τραμπ να το βουλώσει. Είναι σαν καρκίνος»

Τι δηλώνει ο Τσαρλς Ράμσεϊ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ- Εισβολή στο Καπιτώλιο: Σκληρή γλώσσα από πρώην αρχηγό της αστυνομίας της Ουάσινγκτον για τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο τύπος είναι σαν καρκίνος» είπε σε δηλώσεις του στο CNN, ο Τσαρλς Ράμσεϊ, πρώην αρχηγός της μητροπολιτικής αστυνομίας της Oυάσιγκτον, λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στο Καπιτώλιο.

«Αυτό που θα ήθελα να κάνει ο Πρόεδρος είναι να το "βουλώσει" και να φύγει από τη μέση». «Ο τύπος είναι σαν καρκίνος», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Τους ανακάτεψε και προκάλεσε αυτή την κατάσταση. Αυτό που έγινε είναι ότι πιο κοντινό σε μια απόπειρα πραξικοπήματος έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. Είναι απολύτως γελοίο, και πολλοί άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για αυτό»,

Νέο Tweet Τραμπ

Νέα ανάρτηση στο Twitter έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας να μην υπάρχει βία, χωρίς, ωστόσο, να ζητά από τους οπαδούς τους να απομακρυνθούν από το Καπιτώλιο. 

«Ζητώ από όλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ να παραμείνουν ειρηνικοί. Χωρίς βία! Θυμηθείτε, ΕΙΜΑΣΤΕ το Κόμμα του Νόμου και της Τάξης - σεβαστείτε τον Νόμο και τους υπέροχους άντρες και γυναίκες μας». 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ