Κοσμος

7χρονος έβγαλε την 22 μηνών αδελφή του από φλεγόμενο σπίτι

Η απίστευτη πράξη γενναιότητας του παιδιού από το Τένεσι των ΗΠΑ που συγκίνησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Eli, o 7χρονος στο Τενεσί των ΗΠΑ, που έσωσε από φωτιά την 22 μηνών αδελφή του
O Eli, o 7χρονος στο Τενεσί των ΗΠΑ, που έσωσε από φωτιά την 22 μηνών αδελφή του © CNNL

Ένα 7χρονο αγόρι στο Τένεσι των ΗΠΑ έσωσε από πυρκαγιά την αδελφή του, 22 μηνών, αρπάζοντάς την από την κούνια, ενώ το σπίτι είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ένας 7χρονος στο Τενεσί των ΗΠΑ έβγαλε από τις φλόγες την αδελφή του, μόλις 22 μηνών. Αμερικανικά ΜΜΕ έφεραν στο φως την απίστευτη ιστορία που έχει προκαλέσει συγκίνηση στα social media.

Όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου 2020 στην πόλη New Tazewell. Η πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειας ξεκίνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, οι γονείς του 7χρονου βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα. Ξύπνησαν και διαπίστωσαν με τρόμο ότι οι φλόγες είχαν τυλίξει το σπίτι. Πυκνός καπνός έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Ο 2χρονος Elijah και ο 7χρονος αδελφός του, Eli, ήταν καλά, ωστόσο η 22 μήνων αδελφή τους είχε εγκλωβιστεί στην κούνια της.

«Ο καπνός και η φωτιά ήταν τόσο πυκνοί και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να φτάσω σε αυτήν» αναφέρει στην περιγραφή του για τα δραματικά γεγονότα ο Chris Davidson, πατέρας των παιδιών. Και προσθέτει: «Σκεφτήκαμε να τη βγάλουμε με κάποιο τρόπο από το παράθυρο, αλλά δεν μπορούσα να πατήσω κάπου για να φτάσω μέχρι εκεί. Έτσι, σήκωσα στα χέρια μου τον Eli, ο οποίος μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και την έβγαλε από την κούνια της».

 

 

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για αυτόν» εξηγεί ο πατέρας που δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. Και συμπληρώνει: «Έκανε κάτι που δεν θα τολμούσε ούτε ένας μεγάλος άνδρας».

7χρονος στο Τενεσί των ΗΠΑ σώζει από πυρκαγιά την 22 μηνών αδελφή του - Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις

«Νόμιζα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω, αλλά μετά είπα στον μπαμπά μου ότι μπορώ να τα καταφέρω. Φοβόμουν, αλλά δεν ήθελα να πεθάνει η αδελφή μου» ξεκαθάρισε ο Eli, ο 7χρονος που έβγαλε από τις φλόγες την αδελφή του στο Τένεσί των ΗΠΑ.

Το σπίτι της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Πλέον, η οικογένεια μένει προσωρινά σε συγγενείς στην ίδια πόλη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ