Κοσμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούντι Τζουλιάνι, έγραψε ο Τραμπ

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έπλεξε το εγκώμιο του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Γίνε καλά σύντομα Ρούντι, θα συνεχίσουμε» έγραψε την Κυριακή ο Τραμπ, ανακοινώνοντας ότι ο Ρούντι Τζουλιάνι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης,  Ρούντι Τζουλιάνι, φίλος και δικηγόρος του Προέδρου Τραμπ, έχει διαγνώστηκε θετικός τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο Τραμπ στο Twitter την Κυριακή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έπλεξε το εγκώμιο του Τζουλιάνι, χαρακτηρίζοντάς τον τον σπουδαιότερο δήμαρχο στην ιστορία της Νέας Υόρκης.

«Ο Ρούντι Τζουλιάνι, μακράν ο σπουδαιότερος δήμαρχος στην ιστορία της Νέας Υόρκης, ακάματος εργάτης στην αποκάλυψη των πιο διεφθαρμένων εκλογών (μακράν!) στην ιστορία των ΗΠΑ, βρέθηκε θετικός στον κινεζικό ιό. Γίνε καλά σύντομα Ρούντι, θα συνεχίσουμε» έγραψε την Κυριακή ο Τραμπ. 

 

 

Ο Τζουλιάνι  έχει επανειλημμένα εκτεθεί στον ιό μέσω επαφής με μολυσμένα άτομα, ακόμη και κατά την προετοιμασία του πρώτου ντιμπέιτ τον Σεπτέμβριο, μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν,  καθώς και όταν εμφανίστηκε με τον γιο του σε συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο δεν είχε πει ότι είχε προσβληθεί από τον ιό μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ