Κοσμος

Βρυξέλλες: Ευρωβουλευτής συμμετείχε σε σεξ πάρτι 25 ατόμων

Διαλύθηκε από την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βέλγιο Αστυνομία
Βέλγιο Αστυνομία © EPA

Σεξ πάρτι με 25 άτομα διέλυσε η αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, στις Βρυξέλλες εν μέσω lockdown - Συμμετείχε και ένας ευρωβουλευτής.

Σεξ πάρτι με 25 άτομα, ανάμεσα στους οποίους υπήρχε και ένας ευρωβουλευτής, διέλυσε η Αστυνομία στις Βρυξέλλες σύμφωνα με τους Brussels Times.

Το συγκεκριμένο πάρτι έλαβε χώρα στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα 25 άτομα αυτά, που στην πλειονότητά τους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Πολλοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν παρόντες. Ο ευρωβουλευτής φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η La Dernière Heure. Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ναρκωτικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ