Κοσμος

Μπόρις Τζόνσον: Ο Άγιος Βασίλης θα παραδώσει κανονικά τα δώρα του

Η απάντηση του πρωθυπουργού της Βρετανίας στα παιδιά που ανησυχούν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπόρις Τζόνσον: Η απάντησή του σε γράμμα 8χρονου που ανησυχεί για τα δώρα του Άγιου Βασίλη. - Τι έγραφε ο μικρός Μόντι

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, διαβεβαίωσε σήμερα τα παιδιά που περιμένουν τα φετινά Χριστούγεννα τον Άγιο Βασίλη, ότι ο Άγιος θα παραδώσει κανονικά τα δώρα του και φέτος, παρά τα μέτρα που ισχύουν για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού. 

Ο Μπόρις Τζόνσον θέλησε να κάμψει τις ανησυχίες των μικρών του φίλων, μετά από επιστολή που έλαβε από τον 8χρονο Μόντι, ο οποίος και τον ρωτούσε αν ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει φέτος να δώσει τα δώρα του. «Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μήπως εσείς και οι επιστήμονες μπορείτε να μιλήσετε για αυτό;», τον ρώτησε ο 8χρονος και ο Βρετανός πρωθυπουργός έδωσε την απάντησή του μέσω Twitter.

«Έχω τηλεφωνήσει στο Βόρειο Πόλο και μπορώ να σου πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος και ανυπομονεί να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι», έγραψε ο Μπόρις Τζόνσον και προσέθεσε: «Ο επικεφαλής δημόσιας υγείας μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι, εφόσον ο Άγιος Βασίλης συμπεριφερθεί με τον γνωστό, υπεύθυνο τρόπο του και εργαστεί γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δική σας υγεία ή τη δική του», 

Όπως είπε ο Μπόρις Τζόνσον, έχει ήδη λάβει πολλά γράμματα από παιδιά που εκφράζουν την ανησυχία του. Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε το «πράσινο φως» στην ιδέα του Μόντι τα παιδιά να τοποθετήσουν δίπλα στα κουλουράκια και το γάλα που προσφέρουν στον Άγιο Βασίλη και λίγο αντισηπτικό.

H ανάρτηση του Μπόρις Τζόνσον

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ