Κοσμος

Τραμπ: Ο Μπάιντεν νίκησε γιατί έγινε νοθεία στις εκλογές

«Είναι ο νικητής μόνο στα μάτια των ΜΜΕ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Με τη χρήση νοθείας κατάφερε να επικρατήσει στις εκλογές ο Τζο Μπάιντεν, εξακολουθεί να τουϊτάρει Τραμπ.

Για νίκη του Μπάιντεν λόγω νοθείας έκανε λόγο σε νέο του tweet ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζοντας να πραγματοποιεί δηλώσεις με αποκλειστικούς αποδέκτες τους πιο φανατικούς οπαδούς του.

O Τραμπ μάλιστα κατηγόρησε την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα μηχανήματα καταμέτρησης των ψήφων (Dominion Voting Systems Corporation) ότι δεν το έπραξε σωστά, υποστηρίζοντας ότι ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στα μέσα ενημέρωσης για τα «ψεύδη» και την «σιωπή» τους.

«Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκαν. Δεν επιτράπηκαν παρατηρητές, οι ψήφοι συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική εταιρεία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Dominion, με κακή φήμη και αλήτικο εξοπλισμό, ότι δεν προκρίθηκα ούτε για το Τέξας (το οποίο κέρδισα άνετα), ψεύτικα και σιωπηλά μέσα ενημέρωσης και άλλα» έγραψε ο Τραμπ.

Ενώ σε δεύτερο tweet έγραψε ότι «όλες οι μηχανικές δυσλειτουργίες που έγιναν το βράδυ των εκλογών, ήταν από αυτούς που προσπαθούσαν να κλέψουν τις ψήφους. Το κατάφεραν καλά, όμως, χωρίς να πιαστούν. Οι εκλογές με επιστολές είναι ένα άρρωστο αστείο».

Λίγο αργότερα, με νέα ανάρτηση στο Twitter και απαντώντας σε όσα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ήττα του, υποστήριξε:

«Ο Μπάιντεν είναι ο νικητής μόνο στα μάτια των ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ