Κοσμος

Η Χίλαρι θυμίζει τη συγκινητική επιστολή Μπους στον Μπιλ Κλίντον

Σχολιάζοντας ότι έτσι αποχωρούν οι πρόεδροι στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χίλαρι Κλίντον
Χίλαρι Κλίντον © EPA/JUSTIN LANE

H Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε την επιστολή που άφησε ο George H.W. Bush για τον Bill Clinton στο Οβάλ Γραφείο, όταν ανέλαβε την προεδρία.

Καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να αποδεχτεί την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, απειλώντας με προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο,  η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να υπενθυμίσει τη συγκινητική επιστολή που άφησε στο Οβάλ γραφείο ο Τζορτζ Μπους όταν ηττήθηκε από τον Μπιλ Κλίντον.

Πριν παραθέσει την επιστολή, η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Δείτε πώς γίνεται στην Αμερική.

⁣Αυτή είναι η ευγενική επιστολή που άφησε ο George H.W. Bush για τον Bill στο Οβάλ Γραφείο στην επίσημη πρώτη μέρα του Bill.

⁣«Η επιτυχία σου τώρα είναι επιτυχία της χώρας μας. Σε στηρίζω με θέρμη. Καλή τύχη»

⁣Η Χίλαρι Κλίντον συμπλήρωσε στο μήνυμά της, ότι από την αρχή, οι Αμερικανοί πρόεδροι δέχθηκαν τη βούληση του λαού και συμμετείχαν σε μια ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας. «Αυτό είναι που κάνει τη δημοκρατία μας τόσο μοναδική, και τόσο ανθεκτική.»

Ο Τζορτζ Μπους είχε γράψει τότε στον Μπιλ Κλίντον:

«Αγαπητέ Μπιλ,

Όταν μπήκα σε αυτό το γραφείο πριν λίγη ώρα ένιωσα το ίδιο δέος και σεβασμό που είχα νιώσει και πριν από τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι το ίδιο θα αισθανθείς και εσύ. 

Σου εύχομαι να είσαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ τη μοναξιά που περιγράφουν άλλοι πρόεδροι. 

Θα υπάρξουν μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, που θα γίνουν ακόμα δυσκολότερες από την κριτική που μπορεί να θεωρήσεις άδικη. 

Δεν είμαι πολύ καλός στο να δίνω συμβουλές, όμως μην αφήσεις τους επικριτές σου να σε αποθαρρύνουν ή να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου.

'Οταν θα διαβάζεις την επιστολή αυτή θα είσαι ο πρόεδρός μας. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Η επιτυχία σου τώρα είναι επιτυχία της χώρας μας. Σε στηρίζω με θέρμη. Καλή τύχη.

Τζορτζ»

 

Here’s how it’s done in America.⁣ ⁣ This is the gracious letter George H.W. Bush left for Bill in the Oval Office on the...

Δημοσιεύτηκε από Hillary Clinton στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ