Κοσμος

Τραμπ: Σε ακάλυπτο δίπλα από sex shop η συνέντευξη Τύπου του

Αντί για το ξενοδοχείο Four Seasons που αρχικά πίστευε πως έχει «κλείσει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον ακάλυπτο δίπλα από ένα sex shop στη Φιλαδέλφεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύοντας ότι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons

Σε μία άνευ προηγουμένου γκάφα υπέπεσε το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Four Seasons στη Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ξενοδοχεία της αμερικανικής πολιτείας, το οποίο όμως κάθε άλλο παρά «κλεισμένο» για την συνέντευξη Τύπου του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Το «Four Seasons Total Landscaping» στο οποίο αναφέρεται ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά μία εταιρεία μελετών εξωτερικής διακόσμησης και κήπων.

Το λάθος εν τέλει αποκαλύφθηκε από το ίδιο το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο διευκρίνισε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «η συνέντευξη Τύπου του προέδρου Τραμπ δεν θα πραγματοποιηθεί στο Four Seasons Hotel Philadelphia. Θα πραγματοποιηθεί στο Four Seasons Total Landscaping που δεν έχει καμία σχέση με το ξενοδοχείο».

Το αποκορύφωμα στη γκάφα ήταν πως ο χώρος που δόθηκε η συνέντευξη Τύπου ήταν δίπλα… σε sex shop με τίτλο «Fantasy Island». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ