Κοσμος

Η ανάρτηση του Μαρκ Χάμιλ για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν

Πώς σχολίασε ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» των ταινιών Star Wars το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hamil.jpg

Ο Μαρκ Χάμιλ, ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» των ταινιών Star Wars, σχολίασε με μία φωτογραφία τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές

Ο Μάρκ Χάμιλ δεν θα έχανε την ευκαιρία να γιορτάσει για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν. Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος ως «Λουκ Σκαϊγουόκερ» στις ταινίες Star Wars ήταν από τους σφοδρούς επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ έκανε και ενεργή καμπάνια υπέρ του Τζο Μπάιντεν. 

Έχει πάνω από 4 εκατομμύρια followers στο Twitter και το tweet που ανέβασε μόλις έγινε γνωστή η νίκη του Μπάιντεν έγινε γρήγορα viral. Ο Χάμιλ ανέβασε μία εικόνα που έδειχνε τρεις αφίσες από τους τίτλους των ταινιών Star Wars. Στην πρώτη, «Μία Νέα Ελπίδα», υπήρχε η εικόνα του Μπαράκ Ομπάμα. Στη δεύτερη, «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται», εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ. Στην τρίτη η εικόνα του Τζο Μπάιντεν συνοδεύει την «Επιστροφή των Τζεντάι». «Το καλύτερο επεισόδιο» ήταν το σχόλιό του. 

Η ανάρτηση του Χάμιλ (στις 12:40 μ.μ. της Κυριακής) έχει σχεδόν 114.000 retweet.


Επίσης, όταν έγινε γνωστό πως ο Τζο Μπάιντεν είναι νικητής των εκλογών ο Χάμιλ είχε σχολιάσει: «Επιτέλους, ο εφιάλτης διάρκειας 4 χρόνων τελείωσε»

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ