Κοσμος

Εκλογές-ΗΠΑ: Οι ψήφοι που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Κάνιε Γουέστ

Δεν πτοείται και ετοιμάζεται για το 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ
Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ © EPA/ ETIENNE LAURENT

Κάνιε Γουέστ: 60.000 ψήφους συγκέντρωσε στις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ- Οι αναρτήσεις του στο Twitter για την εκλογική αναμέτρηση.

Περίπου 60.000 ψήφους κατάφερε να συγκεντρώσει στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, που πριν λίγους μήνες εξέπληξε τους πάντες, δηλώνοντας την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2020. 

Ο δημοφιλής μουσικός και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται ότι ήδη έχει βάλει πλώρη για τις εκλογές του 2024, όπως άφησε να εννοηθεί με ανάρτησή του στο Twitter. 

Εχθές, και πάλι μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε βίντεο από τη στιγμή που ψηφίζει. Όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που το έπραξε, σε ηλικία 43 ετών και ανέφερε πως ψήφισ «κάποιον στον οποίο έχει πραγματικά εμπιστοσύνη… εμένα».

 

 

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε, το όνομά του διακρίνεται στο ψηφοδέλτιο, το οποίο ωστόσο έχει προστεθεί με το χέρι. Το Γουαϊόμινγκ, όπου διαθέτει ένα ράντσο, δεν βρισκόταν μεταξύ των 12 αμερικανικών πολιτειών που είχαν εγκρίνει τη συμμετοχή του στις προεδρικές εκλογές, ως ανεξάρτητο υποψήφιο.

Αναφορικά, δε, με την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα σε 4 χρόνια, εκείνος την εξέφρασε σε δύο λέξεις, σε ένα άλλο tweet: "KANYE 2024".

 

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσαν στη δημοσιότητα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, εξασφαλίζει στην καλύτερη των περιπτώσεων το 0,4% των ψήφων, στις αγροτικές πολιτείες του Άινταχο, της Οκλαχόμα και της Γιούτα.

Σε επίπεδο ψήφων, στο Τενεσί, την πολιτεία στο νότιο τμήμα των ΗΠΑ που κέρδισε ο Τραμπ, είχε τις καλύτερες επιδόσεις, σχεδόν 10.200 ψήφους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ