Κοσμος

Εκλογές ΗΠΑ: Tραπεζίτης πόνταρε 5 εκατ. δολάρια στη νίκη Τραμπ

«Σύμφωνα με τα στοιχήματα, ο Μπάιντεν είναι ο πιο πιθανός νικητής, αλλά ακόμη και την τελευταία ώρα οι παίκτες συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τραμπ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ © EPA/SARAH SILBIGER

Στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πόνταρε ένας πρώην τραπεζίτης το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέντε εκατομμύρια δολάρια έχει ποντάρει ένας Βρετανός πρώην τραπεζίτης υπέρ της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πρόκειται σύμφωνα με τους μελετητές για το μεγαλύτερο ποσό που έχει ποντάρει κάποιος σε εκλογικό αποτέλεσμα. Το στοίχημα παίχτηκε μέσω ενός ιδιωτικού γραφείου στοιχημάτων στο Κουρακάο της Καραϊβικής, αφού μίλησε με «πηγές προσκείμενες στον Τραμπ».

Πηγή από τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η είδηση αυτού του στοιχήματος κάνει τον γύρο του κόσμου και πιστεύουμε ότι είναι το μεγαλύτερο που έχει παιχθεί ποτέ στην πολιτική». Την ίδια ώρα, το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes αποκάλυψε πως «τρία στα τέσσερα στοιχήματα που έχουν παιχθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από τις αμερικανικές εκλογές ήταν υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ».

Συγκεκριμένα, η Τζέσικα Ο’Ράιλι της Ladbrokes δήλωσε: «Σύμφωνα με τα στοιχήματα, ο Μπάιντεν είναι ο πιο πιθανός νικητής, αλλά ακόμη και την τελευταία ώρα οι παίκτες συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τραμπ». Κάποιοι, πάντως, δεν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ένας άλλος Βρετανός πόνταρε 1 εκατομμύριο λίρες για νίκη στον Μπάιντεν και εάν τα καταφέρει, θα βγάλει 1,5 εκατ. λίρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ