Κοσμος

Kanye West: Η ανάρτηση για τις εκλογές του 2024

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για τα εμβόλια του κορωνοϊού
Ο Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT

Για τις προεδρικές εκλογές του 2024 ανανέωσε το «ραντεβού» του με τους ψηφοφόρους ο δημοφιλής ράπερ, Kanye West.

Ανάρτηση στην οποία παραδέχεται την ήττα του αλλά ανανεώνει το «ραντεβού» του με τους ψηφοφόρους για το 2024, πραγματοποίησε ο Kanye West.

Ο δημοφιλής ράπερ είχε τραβήξει τα βλέμματα με την επιλογή του να κατέβει υποψήφιος στις φετινές προεδρικές εκλογές με πολλούς να μιλούν για μία κίνηση την οποία χαρακτήρισαν «αλλόκοτη».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εγχείρημα του Kanye West δεν ευδοκίμησε με τον ίδιο, ωστόσο, μέσω ανάρτησής του στο Twitter να επισημαίνει πως θα κατέβει υποψήφιος το 2024.

Ποιον ψήφισε για πρόεδρο

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά στην ζωή του σε αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιλέγοντας εκείνον που εμπιστεύεται περισσότερο για επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου: Tον εαυτό του.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο twitter, ο πρώην υποστηρικτής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ, γράφοντας το δικό του όνομα στο ψηφοδέλτιο.

«Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι κάποιος που πραγματικά εμπιστεύομαι... εγώ», δήλωσε ο Γουέστ σε ξεχωριστό του tweet.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ