Κοσμος

Εκλογές ΗΠΑ: Διαδηλώσεις και συλλήψεις στο Σιατλ

Οι διαδηλωτές μετακινούν οδοφράγματα στον δρόμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία Αμερική
Αστυνομία Αμερική © UNSPLASH/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαμαρτυρίες έλαβαν χώρα, εν μέσω των αμερικανικών εκλογών, στην πόλη του Σιάτλ με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις.

Μπλοκαρισμένοι από διαδηλωτές είναι οι δρόμοι στο Σιατλ ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί και δύο συλλήψεις ατόμων.

«Οι διαδηλωτές μετακινούν οδοφράγματα στον δρόμο. Έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για τους περαστικούς», ανέφερε η υπηρεσία την Τετάρτη μέσω του Twitter. «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν οδηγό που σχετίζεται με τη διαμαρτυρία».

Το αστυνομικό τμήμα του Σιάτλ πρόσθεσε ότι έγινε μια επιπλέον σύλληψη αφού ένας διαδηλωτής κατέστρεψε ένα παρκόμετρο με σφυρί. Το συγκεκριμένο σφυρί μαζί με ένα μπουκάλι ουίσκι βρέθηκαν στο σημείο. Η αστυνομία προειδοποίησε τους διαδηλωτές να μην μπουν σε παρακείμενο αυτοκινητόδρομο.

Οι αμερικανικές αστυνομικές υπηρεσίες είναι σε εγρήγορση καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών των ΗΠΑ συνεχίζουν να παραμένουν αμφίρροπα μέχρι και σήμερα, Τετάρτη.

Πρόκειται για τις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ, όπως έχουν χαρακτηριστεί, και έρχονται μετά από ένα καλοκαίρι μεγάλων αναταραχών που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στις 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ