- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές ΗΠΑ: Ψήφισε στη Φλόριντα ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ψήφισα έναν τύπο που ονομάζεται Τραμπ», δήλωσε στους δημοσιογράφους
Ο Ντόναλντ Τραμπ ψήφισε πρόωρα στη Φλόριντα - Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα κερδίσει το χαμένο έδαφος έναντι του Τζο Μπάιντεν.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ψήφισε σήμερα το πρωί, 24 Οκτωβρίου, πρόωρα, στη Φλόριντα, προτού συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του, με τη συμμετοχή του σε τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα κερδίσει το χαμένο έδαφος έναντι του Τζο Μπάιντεν και θα επαναλάβει την 3η Νοεμβρίου τη νίκη του 2016.
«Ψήφισα έναν τύπο που ονομάζεται Τραμπ», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους , προσθέτοντας: «Ήταν μια πολύ ασφαλής ψήφος, πολύ πιο ασφαλής από εκείνη όταν στέλνετε την ψήφο σας μέσω του ταχυδρομείου».
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλείται, συχνά, χωρίς καμία απόδειξη, την απειλή της εκλογικής νοθείας, αναφορικά με την επιστολική ψήφο.
Όπως περισσότεροι από 55 εκατομμύρια ψηφοφόροι έχουν ήδη ψηφίσει πρόωρα, ιδίως εξαιτίας του φόβου με την Covid-19, ο δισεκατομμυριούχος άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του σε μια βιβλιοθήκη στο Ουέστ Παλμ Μπιτς, κοντά στο Μαρ α Λάγκο, τη νέα φορολογική κατοικία του από τότε που αποχώρησε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου είχε γίνει δεκτός με γιουχαΐσματα, πριν από 4 χρόνια, τη στιγμή που ψήφιζε.
Στη Φλόριντα, δεκάδες υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέστρεψε στον προεκλογικό στίβο με φρενήρεις ρυθμούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε τρεις νύχτες καθώς είχε προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, θα μεταβεί στη συνέχεια στη Βόρεια Καρολίνα, στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν, προτού πάει αύριο Κυριακή στο Νιου Χαμσάιρ.
«Θα είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα, θα σας κάνουμε να δουλέψετε πολύ σκληρά», είπε στους δημοσιογράφους, προτού αποχωρήσει από το εκλογικό τμήμα.
Ο αντίπαλος του Τραμπ, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ επέστρεψαν στον προεκλογικό αγώνα σήμερα, ταξιδεύοντας στην Πενσιλβάνια για δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετικά αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο νεαρός άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι δεν αποδέχεται το αμερικανικό κείμενο των 15 σημείων
O Τραμπ επιμένει στην οικονομική πίεση και μιλά για «μισο-διαπραγματεύσεις»
Την αποφυλάκιση Οτσαλάν ζητά το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν
«Τεράστια η οικονομική πίεση που βιώνει η Τεχεράνη»
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κατοικημένη περιοχή
Κοντά στο Νησί της Ελευθερίας
Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια
Πρόκειται για μεγαλύτερο αριθμό από την εκτίμηση των 30.000 στρατιωτών που είχε κάνει τον Ιούλιο
Μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν
Πώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την επιρροή των ΗΠΑ στον κόσμο ο Αμερικανός Πρόεδρος διαφέρει δραματικά από εκείνον των προκατόχων του
Δημιουργείται νέα ερευνητική μονάδα μετά τον εντοπισμό drone με εκρηκτικά κοντά σε ουκρανικό αεροσκάφος
Για τις καταχρήσεις και την προεδρική χάρη που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ μίλησε ο γιος του Τζο Μπάιντεν
Η Αίγυπτος θα μπορούσε ενδεχομένως να ενταχθεί στη συμφωνία μόλις επιλυθούν ορισμένα τεχνικά θέματα, δήλωσε
Πρώτη προϋπόθεση τίθεται η πλήρης διακοπή κάθε απειλής προς το Ιράν
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο του Κοσόβου
Η Γερουσία ενέκρινε τον διορισμό του με ψήφους 50-49 - Kαθοριστική η ψήφος του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Μπιλ Κάσιντι
Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση του 14χρονου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.