Κοσμος

Κατάσταση ομηρίας σε πόλη της Γεωργίας - Κρατούνται 20 άτομα

Αστυνομία και ειδικές δυνάμεις έχουν σπεύσει επί τόπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατάσταση ομηρίας σε πόλη της Γεωργίας
Κατάσταση ομηρίας σε πόλη της Γεωργίας © twitter / video / Visioner @visionergeo

Άνδρας οπλισμένος με αυτόματο όπλο και χειροβομβίδα κρατά ομήρους σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Γεωργίας - Ο ένοπλος ζητά λύτρα

Ένας ένοπλος κρατά ομήρους περίπου 20 άτομα σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Γεωργίας στην πόλη Ζουγκντίντι, σύμφωνα με το τοπικό μέσο Channel One. Αστυνομία και ειδικές δυνάμεις έχουν σπεύσει επί τόπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας είναι οπλισμένος με αυτόματο όπλο και χειροβομβίδα και ζητά 500.000 δολάρια σε λύτρα, αλλά και συνάντηση με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο - ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πιθανόν να πρόκειται για δράστες και όχι για ένα άτομο.

 

 

Σύμφωνα με το γεωργιανό κανάλι Rustavi 2, πάνω από 30 άνθρωποι, υπάλληλοι της τράπεζας και πελάτες, βρίσκονταν εντός του υποκαταστήματος όταν εισέβαλε ο ένοπλος.

 

 

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως αμέσως μετά την εισβολή του ενόπλου στο κτίριο, μια ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με αυτή, ο άνδρας κατά την είσοδό του πυροβόλησε στον αέρα και απείλησε να ενεργοποιήσει την χειροβομβίδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ