Κοσμος

Τραμπ: Μπορεί να κάνω προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο

Θα υποβληθεί ξανά σε τεστ κορωνοϊού σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουάσινγκτον: Με 10 εκατ. επικηρύσσει όποιον παρέμβει στις εκλογές
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ © EPA/Anna Moneymaker

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ για προεκλογική συγκέντρωσή του, στη Φλόριντα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες του δηλώσεις τόνισε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα, αύριο, Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε, μιλώντας στο δίκτυο FOX, ότι «θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, την Παρασκευή (09/10)».

Υπενθυμίζεται ότι οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου και ο Τραμπ πρόκειται να αντιμετωπίσει τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζο Μπάιντεν.

Ποια η εκτίμηση του γιατρού του Λευκού Οίκου

Ο Σον Κόνλεϊ, γιατρός του Λευκού Οίκου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να αρχίσει εκ νέου τις δημόσιες εμφανίσεις από το Σάββατο (10/10).

Χαρακτηριστικά, σε επιστολή του που έγινε γνωστή, την Πέμπτη (08/10, τοπική ώρα), ο Κόνλεϊ επισημαίνει:

«Το Σάββατο θα είναι η 10η ημέρα από τη διάγνωση της Πέμπτης και, με βάση την πορεία των προηγμένων διαγνωστικών τεστ που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα, αναμένω πλήρως την ασφαλή επιστροφή του Προέδρου στις δημόσιες εμφανίσεις εκείνη την ημέρα».

Ο Κόνλεϊ είπε ότι η φυσική κατάσταση του Τραμπ είναι σταθερή και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι επιδεινώνεται.

​Υπενθυμίζεται πως ο Τραμπ ανακοίνωσε, μέσω Twitter, ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Μελάνια, την Παρασκευή (02/10) και έπειτα διακομίστηκε στο ειδικό στρατιωτικό ιατρικό κέντρο «Walter Reed».

Παρά τις αντικρουόμενες αναφορές για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού Προέδρου, ο Τραμπ πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα (05/10) και, μάλιστα, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, εμφανίστηκε χωρίς μάσκα και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ