Κοσμος

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δεν έρχεται Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Το μήνυμα της προέδρου της Κομισιόν στο Twitter και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν © EPA/Stephanie Lecocq

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά συγγνώμη που λόγω κορωνοϊού δεν έρχεται στην Ελλάδα - Δείτε το «ευχαριστώ» της στα ελληνικά σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν έρχεται Ελλάδα λόγω κορωνοϊού. Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται το ταξίδι της στην Ελλάδα.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εξήγησε ότι θα συμμετάσχει στην τελετή για το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» μέσω βιντεοκλήσης.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μπαίνει σε καραντίνα, καθώς συμμετείχε σε συνάντηση με πρόσωπο το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

«Βρίσκομαι σε καραντίνα τώρα διότι την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε συνάντηση με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στον COVID. Αυτός είναι και ο λόγος που τραβώ αυτό το βίντεο με το κινητό μου τηλέφωνο, ενώ είμαι σε αυτοπεορισμό. Δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ελλάδα τώρα» εξήγησε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν έκλεισε το μήνυμά της, λέγοντας «ευχαριστώ» στα ελληνικά.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τόνισε στο μήνυμά της στο Twitter, με το οποίο ανακοίνωσε ότι δεν έρχεται στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού:

«Θα ήθελα να βρίσκομαι στην Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα. Τα πάντα ήταν έτοιμα, τα πάντα ήταν κανονισμένα και ανυπομονούσα να είμαι παρούσα στην τελετή για το βραβείο "Αυτοκράτειρα Θεοφανώ". Αλλά ο κορωνοϊός κάνει τα πράγματα δύσκολα.

» Βρίσκομαι σε καραντίνα τώρα διότι την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε συνάντηση με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στην Covid-19. Aυτός είναι και ο λόγος που τραβώ αυτό το βίντεο με το κινητό μου τηλέφωνο ενώ είμαι σε αυτοπεορισμό.

» Δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ελλάδα τώρα. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού. Αλλά θα είμαι μαζί σας στη Θεσσαλονίκη για το βραβείο "Αυτοκράτειρα Θεοφανώ" μέσω βίντεο. Ανυπομονώ γι' αυτό και υπόσχομαι να επισκεφθώ την Ελλάδα όταν τα πράγματα βελτιωθούν. Ευχαριστώ!».

Δείτε το βίντεο στο Twitter της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αναβολή του ταξιδιού της στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού:

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ