Κοσμος

Εικόνες από τον πολυτελή θάλαμο που νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ

Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, σαλόνι, γραφείο, τραπεζαρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εικόνες από την πολυτελή προεδρική σουίτα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ όπου νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΥΟΛΤΕΡ ΡΙΝΤ | ΦΩΤΟ: EPA/JOYCE N. BOGHOSIA / THE WHITE HOUSE 

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εικόνες από την πολυτελή προεδρική σουίτα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ όπου νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο Ουόλτερ Ριντ βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Το υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, είναι παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα, για να συνεχίσει να εξασκεί τα καθήκοντά του. Στον θάλαμο υπάρχει επίσης, σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για τις συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το δικό του πολυτελές υπνοδωμάτιο, εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Σάουθερν.


Ο Λευκός Οίκος είπε ότι η απόφαση να τον μεταφέρει στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Oυόλτερ Ριντ ελήφθη «ως προφύλαξη», προτού προσθέσει ότι ο πρόεδρος Τράμπ ένιωθε «κουρασμένος αλλά με καλό πνεύμα». Υπενθυμίζεται, πως θετική στον κορωνοϊό, έχει διαγνωσθεί και η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ.

ejag3r9xsaaxsmw.jpg


Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, έχει να νοσηλευτεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, εδώ και 39 χρόνια. Το 1981, ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ήταν ο τελευταίος πρόεδρος που μεταφέρθηκε εκεί, έπειτα από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, στις 30 Μαρτίου.

ejag3r7x0ai3-qw.jpg


Λίγη ώρα μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από το νοσοκομείο, στο οποίο ευχαρίστησε τους γιατρούς «για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν» διαβεβαιώνοντας πως τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε φωτογραφίες του Αμερικανού προέδρου.

ejag3r9wkaiq5fh.jpg


«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά», παραδέχθηκε ο αρχηγός του ισχυρότερου κράτους του κόσμου, ο οποίος εισήχθη την Παρασκευή σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου.

ejag3r7x0aadarw.jpg


«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα», είπε, διότι «είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ