Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Το μήνυμα της Ιβάνκα για τον πατέρα της

«Τίποτα δεν τον σταματά»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη και σύμβουλος του αμερικανού προέδρου αποκαλεί τον πατέρα της «πολεμιστή» μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ στο Μέριλαντ

Μία ανάρτηση για το πώς περνάει ο πατέρας της στο νοσοκομείο έκανε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, επιχειρώντας να διασκεδάσει το δύσκολο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο περιβάλλον του Λευκού Οίκου.

«Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να εργάζεται για τον αμερικανικό λαό», έγραψε στο instagram η κόρη του Αμερικανού προέδρου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing can stop him from working for the American people. RELENTLESS! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις

Παράλληλα συνόδευσε το μήνυμά της με μια φωτογραφία του πατέρα της, που φαίνεται να υπογράφει έγγραφα, μέσα στο νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου νοσηλεύεται.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μέσω twitter, είχε αποκαλύψει ότι προσεύχεται για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ και της πρώτης κυρίας.

«Προσεύχομαι για ταχεία ανάρρωση του πατέρα μου και της Μελάνια και όλων όσοι επηρεάζονται από την Covid-19. Καθώς μάχονται γι’ αυτό μαζί, ο πρόεδρος θα συνεχίζει να μάχεται για τους ανθρώπους αυτής της υπέροχης χώρας».

Σημειώνεται ότι η Ιβάνκα Τραμπ υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού την Παρασκευή το πρωί, το οποίο βρήκε αρνητικό.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ