Κοσμος

Κορωνοϊός: «Καθησυχαστική» ανάρτηση Τραμπ για την υγεία του

«Αισθάνομαι καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ © EPA/Oliver Contreras / POOL

«Καθησυχαστική» ανάρτηση Ντόναλντ Τραμπ μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσημεύεται με κορωνοϊό - «Αισθάνομαι καλά».

Με τις αντιδράσεις και τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να φουντώνουν, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε σε «καθησυχαστική» ανάρτηση από την πτέρυγα του νοσοκομείου Walter Reed στην οποία νοσηλεύεται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί αρχικά γιατρούς και προσωπικό για την φροντίδα που του παρέχουν και υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλά. Συγκεκριμένα έγραψε: «Γιατροί, Νοσηλευτές και ΟΛΟΙ στο φοβερό Walter Reed Medical Center, και άλλοι από αντίστοιχα ιδρύματα που συνεργάζονται μαζί τους, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!! Τρομερή πρόοδος έχει γίνει τους τελευταίους 6 μήνες στην καταπολέμηση αυτής της ΜΑΣΤΙΓΑΣ. Με την βοήθειά τους, αισθάνομαι καλά!».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ και το επιτελείο του μίλησε στο Reuters και τόνισε ότι η κατάσταση του είναι ανησυχητική και ότι δεν βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για την πορεία της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ