Κοσμος

Nusret: «Λουκέτο» στο εστιατόριο του στη Βοστόνη λόγω κορωνοϊού

Λόγω παραβίασης των μέτρων ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τούρκος επιχειρηματίας Nusret
Ο Τούρκος επιχειρηματίας Nusret © Instagram

Κλειστό θα παραμείνει επ' αόριστον το εστιατόριο του γνωστού επιχειρηματία Nusret στη Βοστόνη λόγω συνωστισμού και παραβίασης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

«Λουκέτο» επ' αόριστον έβαλαν οι αρχές της Βοστόνης στο εστιατόριο του Τούρκου επιχειρηματία Nusret, κατά κόσμον Salt Bae, λόγω παραβίασης των μέτρων ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας άνοιξε πρόσφατα στη Βοστόνη το νέο του εστιατόριο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να συρρέει κατά δεκάδες και πολλοί εξ αυτών να αναμένουν στην ουρά.

Σε ένα βίντεο, λοιπόν, που δημοσιεύθηκε στο Instagram του Salt Bae δείχνει πλήθος ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εστιατόριό του μη τηρώντας αποστάσεις ενώ πολλοί δεν φορούν ούτε μάσκες. Η πρόεδρος της περιοχής που βρίσκεται το εστιατόριο αναφέρει πως «υπήρχε συνωστισμός και οι άνθρωποι δεν τηρούσαν αποστάσεις».

Έτσι, οι υγειονομικές αρχές της Βοστόνης συνέταξαν μια επιστολή καταγγελίας και διέταξαν το κλείσιμο του καταστήματος μέχρι νεωτέρας, ενώ ανέστειλαν και επ' αόριστον την άδειά του να πουλά αλκοολούχα ποτά.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you ♥️Boston is also done ✅next ... Aman dikkat Apple kuyrugu degil Nusr-Et Boston . #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ