Κοσμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας έχει κορωνοϊό
Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας έχει κορωνοϊό © EPA

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Η ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Είναι θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λεμέρ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Μπρούνο Λεμέρ γνωστοποίησε ότι το τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε θετικό.

Όπως είπε, δεν παρουσιάζει συμπτώματα και και θα παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι του για τις επόμενες 7 ημέρες, όπου και θα συνεχίσει να εργάζεται.

Η είδηση ότι ο Μπρούνο Λεμέρ, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, έχει κορωνοϊό γίνεται γνωστή ενώ το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε περισσότερα από 13.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκαν 13.215 νέες μολύνσεις απο κορωνοϊό στη Γαλλία. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στη Γαλλία ξεπερνούν τις 10.000.

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον κορωνοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε σε 31.249 από 31.095, μια αύξηση 154 θανάτων που αποτελεί ένα υψηλό τεσσάρων μηνών. Όλοι οι δείκτες για τον κορωνοϊό επιδεινώνονται, προειδοποίησε η δημόσια υπηρεσία Υγείας της Γαλλίας, είτε αυτοί αφορούν τη διασπορά του ιού στους ηλικιωμένους, τον αριθμό των εστιών ή τον αριθμό των θανάτων.

Οι νέες εστίες κορωνοϊού και η σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων στη Γαλλία οδήγησε σε νέα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του Μπρούνο Λεμέρ, υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, με την οποία γνωστοποιεί ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ