- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορείται για νέα σεξουαλική επίθεση (video)
Το πρώην μοντέλο, Έιμι Ντόρις, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε
Έιμι Ντόρις: Το πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση - «Διείσδυσε με τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου».
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορήθηκε σήμερα από ένα πρώην μοντέλο ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1997 στη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι διείσδυσε με τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό της και την ακινητοποίησε με μία λαβή.
Η Έιμι Ντόρις αφηγήθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πώς ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος την αγκάλιασε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Οι δικηγόροι του προέδρου αρνήθηκαν κατηγορηματικά, μιλώντας στην εφημερίδα, τις κατηγορίες αυτές, οι οποίες αποκαλύπτονται μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την Έιμι Ντόρις, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν τότε εργολάβος ακινήτων και κυκλοφορούσε στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης, την πλησίασε στις 5 Νοεμβρίου 1997 μπροστά από τις τουαλέτες του VIP θεωρείου του στο US Open.
«Διείσδυσε τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου κι εγώ τον έσπρωχνα μακριά. Και κάποια στιγμή με κράταγε όλο και πιο σφιχτά με τα χέρια του , σε όλο μου το σώμα, στο στήθος, την πλάτη, παντού».
«Ήμουν έρμαιό του και δεν μπορούσα να ξεφύγω », είπε προσθέτοντας: Τον δάγκωνα με τα δόντια μου. Τον πίεζα. Και νομίζω ότι θα μπορούσα να τραυματίσω τη γλώσσα του.«Με είχε φυλακίσει στην αγκαλιά του και δεν μπορούσα να βγω», λέει.
Η νεαρή γυναίκα, που ήταν 24 ετών τότε, ένιωσε «ναυτία» και αισθάνθηκε «εξευτελισμένη», προσθέτει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση από περισσότερες από δέκα γυναίκες, μία από τις οποίες, η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ, τον κατηγορεί ότι τη βίασε στα μέσα των ετών του 1990.
Ο πρόεδρος έχει αρνηθεί όλες αυτές τις κατηγορίες. Για την Ε. Τζιν Κάρολ δήλωσε πως δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που προτιμά.
Λίγο πριν από τις εκλογές του 2016 είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο του Τραμπ που χρονολογούνταν από το 2005. Σ' αυτό ακουγόταν να καυχάται με χυδαίες εκφράσεις πως μπορεί να αρπάζει τις γυναίκες από τα γεννητικά όργανα χάρη στη διασημότητά του.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδεύει προς διεθνείς οργανισμούς - Εκλογές για την έδρα του
Εξουδετερώθηκε ο μηχανισμός - Εκτιμάται ότι στόχος ήταν το γενικευμένο μπλακ άουτ
Έλεγε στους συγγενείς τους ότι τους είχε μιλήσει και αργότερα βρέθηκαν νεκροί
«Είχε εμμονή» - Ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο
Όσα είχε αποκαλύψει για τη στιγμή που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος
Παρούσα η οικογένεια του νέου μονάρχη
H αγορά δεν έχει πειστεί πως η ανάπτυξη της μπορεί να κάνει «comeback»
Η υπόθεση συγκλονίζει τη Βρετανία - Κατηγορείται για 48 αδικήματα
Οι παράνομες εξαγωγές κοκαΐνης υπολογίζονται σε 16,5 δισ. δολάρια το 2024
Βρισκόντουσαν στα ερείπια υδροηλεκτρικών σταθμών στα Ιμαλάια
Ανεκπαίδευτοι «χειρουργοί» χρησιμοποιούν σκουριασμένα εργαλεία, οδηγώντας στον θάνατο δεκάδες παιδιά
Όταν κάποιοι στη Δύση επιχαίρουν με τη στρατιωτική αποτυχία των ΗΠΑ
Οργή και καταγγελίες για καθυστερήσεις στις έρευνες σε εργοστάσια
Τι άλλο είπε ο Κρίστιαν «King» Κομπς
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Κλειδί για την καταδίκη οι δικές του αφηγήσεις
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.