Κοσμος

Νιλ Μπιουκάναν: Όχι, δεν είμαι εγώ ο Banksy

Ο παρουσιαστής του Art Attack έδωσε απαντήσεις στα σενάρια που κυκλοφορούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νιλ Μπιουκάναν
Ο Νιλ Μπιουκάναν © FaceBook

Τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο Banksy διέψευσε ο πρώην παρουσιαστής του Art Attack, Νιλ Μπιουκάναν.

Στις φήμες που τον ήθελαν να είναι εκείνος πίσω από την ταυτότητα του Banksy απάντησε ο Νιλ Μπιουκάναν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους ακολούθους του επεσήμανε σε κάποιο forum πως τα έργα του Banksy εμφανίζονταν σε μέρη όπου έπαιζε μουσική το πρώην συγκρότημα του Νιλ Μπιουκάναν. Έκτοτε το ζήτημα έλαβε μεγάλη έκταση και ανάγκασε τον ίδιο να τοποθετηθεί.

«Ο Νιλ Μπιουκάναν δεν είναι ο Banksy» τιτλοφορείται το κείμενό του, στο οποίο και εξηγεί πως «έχουμε κατακλυστεί με ερωτήματα όλο το σαββατοκύριακο σχετικά με την συγκεκριμένη ιστορία στα social media. Δυστυχώς το σάιτ δεν έχει την υποδομή να απαντήσει στο καθένα ξεχωριστά, ωστόσο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια στη φήμη».   

Στη συνέχεια του κειμένου του πρόσθεσε πως «ο Νιλ πέρασε το lockdown με ευάλωτα μέλη της οικογένειάς του και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα του καλλιτεχνική συλλογή το 2021».  

Ο Μπιουκάναν έγινε ευρέως γνωστός τη δεκαετία του 1990 όταν και ξεκίνησε να παρουσιάζει το Art Attack στο ITV ως και το 2007, προσελκύοντας χιλιάδες τηλεθεατών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ