Κοσμος

Έκρηξη στη Βηρυτό: Το ωστικό κύμα παρέσυρε νύφη (Σκληρές εικόνες)

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η γαμήλια φωτογράφιση υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκρηξη στη Βηρυτό: Δραματικές στιγμές με νύφη που παρασύρεται από το ωστικό κύμα την ώρα της γαμήλιας φωτογράφισης
Έκρηξη στη Βηρυτό: Δραματικές στιγμές με νύφη που παρασύρεται από το ωστικό κύμα την ώρα της γαμήλιας φωτογράφισης © YouTube/Guardian

Έκρηξη στη Βηρυτό: Η τρομακτική στιγμή που ανυποψίαστη νύφη φωτογραφίζεται σε πλακόστρωτη πλατεία και παρασύρεται από το ωστικό κύμα - Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Το πώς το ωστικό κύμα από την έκρηξη στη Βηρυτό παρασύρει μια νύφη, αποτυπώνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Guardian.

Ολοένα και περισσότερα βίντεο από τη στιγμή που σημειώθηκε η τρομακτική έκρηξη στη Βηρυτό έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο περνούν οι ώρες. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η νύφη ποζάρει ανυποψίαστη υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής σε πλακόστρωτη πλατεία στη Βηρυτό, όταν σημειώνεται η τρομακτική έκρηξη. Το ωστικό κύμα από την ισχυρή έκρηξη παρασύρει τη νύφη. Ο άνθρωπος που κρατά την κάμερα, καταγράφει απίστευτες εικόνες. Νύφη και γαμπρός, μαζί με συγγενείς που ήταν παρόντες στη γαμήλια φωτογράφιση, αναζητούν καταφύγιο. Όλα έγιναν σε μια στιγμή.

Οι νεκροί από την έκρηξη στη Βηρυτό ολοένα και αυξάνονται, το ίδιο και ο αριθμός των τραυματιών, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πόσοι είναι οι αγνοούμενοι. Οι αρχές στον Λίβανο δέχονται συνεχώς κλήσεις από πολίτες για αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν χαθεί. Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί από την έκρηξη στον Λίβανο έχουν φθάσει τους 135, την ώρα που οι τραυματίες ξεπερνούν τους 5.000. Μεταξύ των τραυματιών και πέντε Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές στον Λίβανο ανακοίνωσαν την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στο λιμάνι της Βηρυτού, ότι τουλάχιστον 2.750 τόνοι νιτρικού αμμωνίου, χημικού λιπάσματος (που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για την κατασκευή βομβών) ήταν αποθηκευμένοι επί 6 ολόκληρα χρόνια στο λιμάνι χωρίς οποιαδήποτε μέτρα ασφαλείας. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τους υπεύθυνους της τραγωδίας στον Λίβανο.

Οι εικόνες με τη νύφη στη Βηρυτό, που παρασύρεται από το ωστικό κύμα μετά την τρομακτική έκρηξη, κάνουν τον γύρο των social media.

Beirut explosion: footage shows impact as bride poses for photographs

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ