Κοσμος

Ουάσινγκτον: Ένας νεκρός σε περιστατικό με πυροβολισμούς

Οκτώ ακόμα άτομα τραυματίστηκαν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ουάσινγκτον, με έναν νεκρό και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες και τις αρχές να αναζητούν τους δράστες.

Τρεις ύποπτοι αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, για την εμπλοκή τους σε περιστατικό με πυροβολισμούς που οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων οκτώ ατόμων.

Οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες και η Αστυνομία κάλεσε αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν και να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους φανεί χρήσιμη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τα θύματα είναι όλα ενήλικα και ανάμεσά τους δεν βρίσκονται παιδιά. Ένας από τους τραυματίες έχασε τη ζωή του.

Νωρίτερα, το δίκτυο Fox 5 DC, ανέφερε πως τουλάχιστον ένα άτομο πέθανε και οκτώ τραυματίστηκαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε την Κυριακή, στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης, προσθέτοντας πως εννέα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι τρεις σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από την αναφορά των αρχών για τρεις υπόπτους, η αστυνομία ανέφερε πως εθεάθησαν σε ένα σκούρο μπλε ή μαύρο όχημα με σκούρα τζάμια.

​​Σε φωτογραφίες που όπως αναφέρεται έχουν ληφθεί στο σημείο, φαίνεται η μεγάλη παρουσία των αστυνομικών αρχών, σε χώρο που «φαίνεται πως υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ