Κοσμος

Θανάσιμη πτώση για 7 ανθρώπους στις Γαλλικές Άλπεις

Μεταξύ των νεκρών δύο αθλητές που έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς και έπεσαν από ύψος 200 μέτρων πάνω στη στέγη σπιτιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στις Γαλλικές Άλπεις: 7 νεκροί από πτώση σε γκρεμό
Τραγωδία στις Γαλλικές Άλπεις: 7 νεκροί από πτώση σε γκρεμό © Pixabay

Επτά άνθρωποι στις Γαλλικές Άλπεις έχασαν τη ζωή τους σε τέσσερα διαφορετικά δυστυχήματα - Ελικόπτερο εντόπισε πτώματα σε πλαγιά.

Συνολικά 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις γαλλικές Άλπεις σε τέσσερα διαφορετικά δυστυχήματα.

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, νεκροί είναι τέσσερις ορειβάτες, δύο που έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς και ένας που πήγε για πεζοπορία.

Ειδικότερα, δύο ορειβάτες, ένας Ολλανδός ηλικίας 40 ετών και μια Γαλλίδα 30 ετών, έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πτώση στην οροσειρά Εγκίγ Ρουζ. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020, σε υψόμετρο 2.200 μέτρων, από διασώστες, τους οποίους ειδοποίησε αυτόπτης μάρτυρας. Οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί.

Άλλοι δύο ορειβάτες από την Ιταλία, ηλικίας 66 και 67 ετών, θύματα μιας πτώσης το τελευταίο 24ωρο, εντοπίστηκαν στο Λευκό Όρος το πρωί. Τα πτώματα των δύο έμπειρων αθλητών από τη Γένοβα βρέθηκαν στους πρόποδες του όρους Μοντί, κατά τη διάρκεια αναγνωριστικής επιχείρησης από ελικόπτερο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες, το δυστύχημα συνέβη κατά την κάθοδό τους από το όρος.

Γαλλικές Άλπεις: Έκαναν αλεξίπτωτο πλαγιάς και έπεσαν από ύψος 200 μέτρων στη στέγη σπιτιού

Την ίδια ημέρα, δύο αθλητές αλεξίπτωτου πλαγιάς σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης που πραγματοποιούσαν, η οποία οδήγησε στην πτώση τους από ύψος 200 μέτρων, με τους άτυχους άνδρες να καταλήγουν στη στέγη ενός σπιτιού.

Επίσης, στην Άνω Σαβοΐα, ένας 71χρονος πεζοπόρος σκοτώθηκε από πτώση σε υψόμετρο 2.400 μέτρων στο όρος Σαμπλέ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ