Κοσμος

Εξερράγη φορτηγό στην Τουρκία - Τρεις νεκροί

Το όχημα μετέφερε εκρηκτικά από εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων, όπου είχε σημειωθεί ισχυρή έκρηξη την προηγούμενη εβδομάδα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φονική έκρηξη φορτηγού στην Τουρκία - Το όχημα ήταν γεμάτο εκρηκτικά τα οποία θα εξουδετερώνονταν από πυροτεχνουργούς σε λατομείο.

Ένα φορτηγό εξερράγη στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι έξι.

Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, τρία μέλη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που σημειώθηκε στο φορτηγό.

Το όχημα μετέφερε εκρηκτικά από εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, όπου είχε σημειωθεί παρόμοια έκρηξη την περασμένη εβδομάδα. Ειδικότερα, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 ένα εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην επαρχία Σαγγαρίου καταστράφηκε από σειρά ισχυρών εκρήξεων. Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Οι τρεις Τούρκοι που έχασαν σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 τη ζωή τους ανήκαν σε ομάδα των δυνάμεων ασφαλείας στην οποία είχε ανατεθεί να μεταφέρει σε λατομείο τα εκρηκτικά, που είχαν απομείνει στο εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, προκειμένου να εξουδετερωθούν εκεί με ελεγχόμενες εκρήξεις.

Η έκρηξη στο φορτηγό σημειώθηκε την ώρα που τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας ξεφόρτωναν τα εκρηκτικά. Δύο από τους νεκρούς ανήκαν σε ομάδα πυροτεχνουργών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ