Κοσμος

Σάλος με το βίντεο που δείχνει γυμνάστρια να πετά μωρό σε πισίνα

Οι χρήστες των social media κατακεραυνώνουν τη μητέρα που τραβά το στιγμιότυπο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάλος με τη μητέρα που τραβά το βίντεο που δείχνει προπονήτρια να πετά μωρό σε πισίνα κατά τη διάρκεια μαθημάτων baby swimming.

Η Κριστίνα Μέιγερ είναι μητέρα δύο αγοριών και το περασμένο Σάββατο ανέβασε στο Tik Tok βίντεο από την προπόνηση του μωρού της στο baby swimming. Από τότε έχει δεχθεί τα πυρά των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η προπονήτρια πετά το μωρό στην πισίνα και η μητέρα τραβά το βίντεο. Αποτέλεσμα είναι η μητέρα να δεχθεί επικρίσεις που αφήνει τη γυμνάστρια να συμπεριφερθεί έτσι το παιδί.

Ωστόσο, εκείνη απαντά στο BuzzFeed News ως εξής: «Πολλοί άνθρωποι βλέποντας ένα παιδί να το πετούν σε μια πισίνα σκέφτονται “Αυτό δεν είναι καλό. Δεν πρέπει να το κάνεις”. Έχω δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή μου. Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που με χαρακτήρισαν ως το χειρότερο είδος μητέρας, που θέτω σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μου και ότι τα τραυματίζω ανεπανόρθωτα». Ωστόσο, η Μέιγερ τονίζει ότι τα συγκεκριμένα μαθήματα τα οποία παρακολουθούν και οι δυο γιοι της δεν είναι τα συνηθισμένα baby swimming μαθήματα, αλλά είναι μαθήματα επιβίωσης στο νερό.

«Το μοναδικό ζητούμενο πίσω από αυτό που κάνουμε είναι η ασφάλεια» λέει από την πλευρά της η προπονήτρια Λόρι Άρμοστρονγκ, προσθέτοντας πως «μαθαίνουμε σε μωρά 8 μηνών να αξιολογήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να βρουν μια διέξοδο από αυτή. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι». Η Άρμοστρονγκ τονίζει ότι ο στόχος δεν είναι να μάθουν τα παιδιά να κολυμπούν, αλλά να νιώσουν άνετα στο νερό και να βρίσκουν μόνα τους τον τρόπο να βγουν στην επιφάνεια αν γλιστρήσουν και πέσουν μέσα στην πισίνα ή τη θάλασσα.

Τέτοιου είδους προγράμματα βασίζονται στη μνήμη των μυών των μωρών όταν βρίσκονταν στον πλακούντα.

 

 

@mom.of.2.boyss

Oliver amazes me every week! I can’t believe he is barely 2 months in and is catching on so fast. He is a little fish. ##baby ##swim

♬ original sound - mom.of.2.boyss
@mom.of.2.boyss

Jayce started swim class when he was 1. He loves the water. Now that he is 3 years old he has more of a say and this boy says more swimming please.

♬ original sound - mom.of.2.boyss

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ