Κοσμος

Μαντλίν: Πιθανό να μην απαγγελθούν κατηγορίες στον παιδόφιλο

Σύμφωνα με Γερμανό εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μικρή Μαντλίν
Η μικρή Μαντλίν © YouTube

Φόβους πως ο Γερμανός παιδόφιλος που είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν εξέφρασε ένας εισαγγελέας.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην απαγγελθούν κατηγορίες στον 43χρονο Γερμανό παιδόφιλο, Κρίστιανο Μπρίκνερ, ο οποίος φαίνεται πως εμπλέκεται στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Ο Μπρίκνερ παρουσιάζεται από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος, αλλά όπως τόνισε ο εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς ««η έρευνα ίσως να μην οδηγήσει στην απαγγελία κατηγοριών για τον φόνο της Μαντλίν Μακάν γιατί μπορεί να διαταχθεί η διακοπή της αν αποτύχουμε να βρούμε τα αδιάσειστα στοιχεία που λείπουν» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αδυνατώ να προβλέψω την έκβαση της έρευνάς μας, αλλά παραμένουμε πεπεισμένοι για την ενοχή του κατηγορούμενου (…) Φυσικά είναι καλό να γνωρίζουμε που είναι ένας ύποπτος, ώστε να μπορούμε να τον βρούμε αν χρειαστεί. Και φυσικά η φυλάκιση προσφέρει μια εγγύηση ότι ο κρατούμενος δεν θα διαπράξει νέα εγκλήματα».

Να θυμίσουμε πως ο Μπρίκνερ εκτίει ποινή 21 μηνών που του είχαν επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών και κατέθεσε αίτημα για την αποφυλάκισή του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ