Κοσμος

Ράιντερ: Ο Γκίμπσον με ρώτησε αν την κοπάνησα από τους φούρνους

Την διαψεύδει ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουινόνα Ράιντερ
Γουινόνα Ράιντερ © EPA/CLAUDIO ONORATI

Την αντίδραση του Μελ Γκίμπσον όταν έμαθε πως η Γουινόνα Ράιντερ είναι Εβραία αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Μία ιστορία άγνωστη προς το κοινό με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μελ Γκίπσον έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Γουινόνα Ράιντερ.

Συγκεκριμένα, ο Ράιντερ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό σε χολιγουντιανό πάρτι που ο Μελ Γκίμπσον ανακάλυψε ότι είναι Εβραία κι έκανε πλακίτσα, γελώντας και καπνίζοντας το πούρο του:

Σοβαρά τώρα; Είσαι από αυτούς που την κοπάνησαν από τους φούρνους;».

Μάλιστα, παλαιότερα, η Ράιντερ είχε πει πως ο Γκίμπσον όταν είχε γνωρίσει έναν γκέι φίλο της είχε «αστειευτεί» λέγοντας «ω, ένα λεπτό, αυτό σημαίνει ότι θα κολλήσω AIDS;».

Στην ίδια συνέντευξή της η Ράιντερ μίλησε εκτενώς για τον αντισημιτισμό που έχει αντιμετωπίσει.

«Πάρα πολλές φορές σε κάστινγκ έχω ακούσει "Μισό λεπτό, είσαι Εβραία; Μα είσαι τόσο όμορφη!". Επίσης, υπήρξε μία ταινία που ήθελα να κάνω πριν χρόνια, μια ταινία εποχής, κι ο διευθυντής του στούντιο με απέρριψε γιατί "ήμουν πολύ Εβραία για να περάσω ως μέλος βασιλικής οικογένειας". Αυτός ο διευθυντής ήταν κι αυτός Εβραίος....».

Σύμφωνα με την Ράιντερ, ο Γκίμπσον επιχείρησε να απολογηθεί χρόνια μετά. Σήμερα όμως, μέσω εκπροσώπου του, τα αρνείται όλα.

«Ολα αυτά είναι 100% ψευδή! Ελεγε ψέματα τότε και λέει ψέματα τώρα. Είναι επίσης ψέματα ότι ο Μελ επιχείρησε να απολογηθεί. Ναι, προσπάθησε να επικοινωνήσει, αλλά για να την αντικρούσει, κι εκείνη αρνήθηκε να του μιλήσει...».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ