Κοσμος

Danny Masterson: Κατηγορούμενος για βιασμούς τριών γυναικών

Ο σταρ του «That '70s Show» λέει ότι διώκεται γιατί είναι σαϊεντολόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Danny Masterson
Ο ηθοποιός Danny Masterson © EPA/NINA PROMMER

Δίωξη για τους βιασμούς τριών γυναικών ασκήθηκε στον Αμερικανό ηθοποιό Danny Masterson, γνωστόν από τη σειρά «That '70s Show».

Ο ηθοποιός Danny Masterson γνωστός για τον ρόλο του στη δημοφιλή κωμική τηλεοπτική σειρά «That '70s Show» κατηγορείται επισήμως για τον βιασμό τριών γυναικών στις αρχές του 2000.

Σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό τριών γυναικών, οι οποίες ήταν όλες ηλικίας περίπου 20 ετών, όταν διαπράχθηκε το έγκλημα. Ο 44χρονος σήμερα Masterson αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες και διατείνεται ότι διώκεται γιατί είναι μέλος της «Εκκλησίας» της Σαϊεντολογίας.

Εάν ο ηθοποιός κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καταδίκης σε φυλάκιση έως και 45 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εισαγγελικές αρχές δεν άσκησαν δίωξη για άλλες δύο υποθέσεις βιασμού καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία δεν κρίθηκαν επαρκή.

«Εννοείται πως ο κ. Masterson και η σύζυγός του είναι σε κατάσταση απόλυτου σοκ δεδομένου ότι καταγγελίες που έγιναν πριν από περίπου 20 χρόνια ξαφνικά μετατρέπονται σε δίωξη. Ωστόσο, είναι βέβαιοι ότι η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας του ηθοποιού.

Μία από τις γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό είναι η επίσης ηθοποιός Bobette Riales. Συνολικά πέντε γυναίκες έχουν καταγγείλει τον τηλεοπτικό σταρ για βιασμό.

Με μήνυμά της τόνισε ότι δεν επιδιώκει τίποτα άλλο από δικαιοσύνη. Επιθυμεί μιλώντας ανοιχτά για τον ηθοποιό να αποτρέψει να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Το Netflix απέλυσε τον ηθοποιό μετά τις καταγγελίες. Ο Danny Masterson πρωταγωνιστούσε στη σειρά «The Ranch» παραγωγής Netflix.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ