Κοσμος

ΗΠΑ: 919 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες

Πάνω από 107.000 οι συνολικοί θάνατοι

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμερική
Το 72% των Αμερικανών συμφωνεί με την καραντίνα © EPA

Τις 107.000 νεκρούς από κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει οι ΗΠΑ - 919 θάνατοι μόλις το τελευταίο 24ωρο ενώ οι πολιτείες «φλέγονται» από τις διαδηλώσεις.

Ακόμα 919 νεκρούς από κορωνοϊό κατέγραψαν οι ΗΠΑ το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς.

Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός αυξάνει σε πάνω από 107.000 το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα, όπου καταμετρώνται επίσης πάνω από 1.850.000 κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό, δείχνουν τα δεδομένα, που ανανεώνονται συνεχώς, της σχολής αυτής ιατρικής της Βαλτιμόρης.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία σε παγκόσμια κλίμακα σε απόλυτους αριθμούς.

Αν και η πανδημία επιβραδύνθηκε στη χώρα αφότου σημειωνόταν η κορύφωσή της, στα μέσα Απριλίου, επαγγελματίες της υγείας ανησυχούν για τον κίνδυνο να υπάρξει αναζωπύρωση τις επόμενες εβδομάδες λόγω των μαζικών διαδηλώσεων εναντίον του ρατσισμού και της αστυνομικής βαρβαρότητας που σημειώνονται σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάθιου Μπόιλ, επικεφαλής πολιτικού ρεπορτάζ του Breitbart και ένας από τους δημοσιογράφους με άμεση πρόσβαση στον Τραμπ, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Τραμπ σκοπεύει να επισκεφτεί την Αθήνα» - Ο Μάθιου Μπόιλ μας βάζει στη σκέψη του Αμερικανού προέδρου

Ένας από τους δημοσιογράφους με τη στενότερη πρόσβαση στον Ντόναλντ Τραμπ μιλά στην ATHENS VOICE για τον Μητσοτάκη, το Ιράν, το ΝΑΤΟ, την Κίνα, την Ουκρανία και τα όρια της τραμπικής πολιτικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY