Κοσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ τιμά τον νεκρό πρώην αστυνομικό στο Σεν Λούις

Ο Ντέιβιντ Ντορν «σκοτώθηκε άγρια από άθλιους ταραξίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός, Σεν Λούις
Αστυνομικός, Σεν Λούις © Twitter

Ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στη μνήμη του πρώην αστυνομικού που έπεσε νεκρός στο Σεν Λούις ενώ προστάτευε κατάστημα από λεηλασίες.

Πρώην αστυνομικός έπεσε νεκρός στο Σεν Λούις των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κι ενώ προσπαθούσε να προστατέψει κατάστημα, το οποίο ταραξίες προσπάθησαν να λεηλατήσουν.

Ο 77χρονος Ντέιβιντ Ντορν βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Είχε συνταξιοδοτηθεί από την αστυνομία του Σεν Λούις το 2007 και έκτοτε υπηρετούσε ως αρχηγός αστυνομίας μιας μικρής πόλης, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ABC. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η δράση των κακοποιών συνδέεται με τις διαδηλώσεις για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ.

Την ώρα που ξεψυχούσε, κάποιοι αντί να βοηθήσουν, τραβούσαν βίντεο και έκαναν μάλιστα και live στο Facebook, με τον άτυχο άνδρα να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή, κρατώντας στα χέρια του το κινητό του. Το βίντεο με τον 77χρονο πρώην αστυνομικό να ξεψυχά, έμεινε για λίγη ώρα στο Facebook, αλλά κατέβηκε γρήγορα. Για το περιστατικό ανέβασε ποστ στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σημείωσε πως «τιμούμε τους αστυνομικούς, περισσότερο τώρα από ποτέ» και πρόσθεσε ότι ο Ντορν «σκοτώθηκε άγρια από άθλιους ταραξίες».  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ