Κοσμος

Ανθρωποκυνηγητό για 23χρονο φερόμενο δολοφόνο δύο ανδρών

Οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ – Θεωρείται ένοπλος και επικίνδυνος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ αναζητείται φοιτητής φερόμενος ως δολοφόνος δύο ανδρών μέσα σε 48 ώρες.

Οι αστυνομικές αρχές σε τρεις πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητούν έναν 23χρονο φοιτητή, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε δύο άνδρες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Την Παρασκευή ο 23χρονος Πίτερ Μανφρεντόνια, φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, φέρεται να εθεάθη να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να φορά σκουρόχρωμα ρούχα, να είναι ένοπλος και επικίνδυνος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος – ένας άνδρας λευκός, ύψους 1.82 μέτρων και βάρους 108 κιλών – είναι «ένοπλος με «πιστόλια και μακρύκανα όπλα». Εθεάθη για τελευταία φορά κοντά στο Ιστ Στρουντσμπέργκ στην Πενσιλβάνια την Κυριακή.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο Μανφρεντόνια φέρεται να σκότωσε τον 62χρονο Τεντ ΝτεΜερς και επιτέθηκε σε έναν ακόμη άνδρα χωρίς να τον σκοτώσει. Η σύζυγος του θύματος δήλωσε ότι ο άνδρας και ο φίλος του προσφέρθηκαν να τον πάρουν μαζί τους στο αυτοκίνητο καθώς τον είδαν να περπατά μόνος στον δρόμο. Ο μη κατονομαζόμενος επιζών της επίθεσης έφερε τραύματα από μαχαίρι ή ματσέτα.

Στη συνέχεια ο ύποπτος φέρεται να ταξίδεψε με μοτοσικλέτα στην περιοχή του Γουίλιγνκτον, όπου εισέβαλε σε ένα σπίτι και κράτησε ως όμηρο έναν άοπλο άνδρα. Από το εν λόγω σπίτι φέρεται να έκλεψε τρία πυροβόλα όπλα, ένα πιστόλι και ένα φορτηγάκι, το οποίο βρέθηκε τελικά παρατημένο σε ένα πάρκο στο Ντάρμπι. Σύμφωνα με την αστυνομία στο μέρος αυτό ο ύποπτος είχε έναν γνωστό που έμενε κοντά. Στο σπίτι του φίλου βρέθηκε νεκρός ο 23χρονος, Νίκολας Τζ. Έιζελε. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ