Κοσμος

Στη μοιραία πτήση το μοντέλο Ζάρα Αμπίντ-Πληροφορίες ότι επέζησε

Οι φίλοι της Ζάρα έσβησαν αρχικά tweets με τα οποία αποχαιρετούσαν το μοντέλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζάρα Αμπίντ
Ζάρα Αμπίντ ©Instagram

Το μοντέλο και ηθοποιός, Ζάρα Αμπίντ, ήταν στο αεροσκάφος που συνετρίβει στο Πακιστάν - Υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι ζωντανή.

Σύμφωνα με το indiatoday.in, όταν τα νέα του αεροπορικού δυστυχήματος έγιναν γνωστά, φίλοι και συνάδελφοι της Ζάρα Αμπίντ έγραψαν στο Twitter ότι το μοντέλο επέβαινε στη μοιραία πτήση της PIA.

Αν και αρχικά τοπικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν επιζώντες, μετά την επιβίωση ενός τραπεζίτη, οι φίλοι της Ζάρα έσβησαν αρχικά tweets με τα οποία αποχαιρετούσαν το μοντέλο, ευχόμενοι να είναι ανάμεσα στους επιζήσαντες.

Ο δημοσιογράφος Zain Khan ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η Αμπίντ δεν επιβίωσε του δυστυχήματος: «Επιβεβαιώθηκε ότι το μοντέλο και ηθοποιός Ζάρα Αμπίντ δεν επέζησε. Τόσο τραγικά νέα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια όμως, με νέο μήνυμα στο Twitter έγραψε ότι υπάρχουν αναφορές ότι η Αμπίντ είναι κι αυτή μία από τους επιβαίνοντες που σώθηκαν. «Έγινε ένα θαύμα. Λέγεται ότι η Ζάρα Αμπίντ είναι ζωντανή. Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια. Ας προσευχηθούμε ότι θα υπάρξουν κι άλλοι ζωντανοί», έγραψε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ