Κοσμος

Κάννες: Αγριογούρουνο βγήκε για βόλτα στην έρημη Κρουαζέτ

Αστυνομική περίπολος κατέγραψε τον απρόσκλητο επισκέπτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη θρυλική Κρουαζέτ των Καννών εθεάθη αγριογούρουνο να κόβει βόλτες τώρα που λείπουν οι σταρ και οι ορδές των σινεφίλ του Φεστιβάλ.

Στην έρημη παραλιακή λεωφόρο των Καννών περιφερόταν ένα νεαρό αγριογούρουνο, βάρους γύρω στα 50 κιλά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στην έρημη από σταρ, σινεφίλ και παραγωγούς θρυλική Κρουαζέτ το μοναχικό ζώο εντοπίστηκε από αστυνομική περίπολο, αλλά δεν είχε διαθέσει να απαθανατιστεί, όπως δήλωσε χαριτολογώντας ο Ιβ Νταρός, διευθυντής της δημοτικής αστυνομίας των Καννών.

Για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα και να μην τραυματιστεί το αγριογούρουνο, οι αστυνομικοί το παρακολούθησαν υπομονετικά όσο έκανε τον περίπατό του στην Κρουαζέτ και χάζευε τις βιτρίνες των πολυτελών μπουτίκ, κοντά στο Παλαί ντε Φεστιβάλ. Συνοδευόμενο πάντα από ένα περιπολικό, το νεαρό ζώο έκανε στο τέλος στροφή και επέστρεψε στο κοντινό δάσος απ’ όπου προφανώς κατέβηκε στην πόλη.

«Όσο καιρό είμαι αστυνομικός, είναι η πρώτη φορά που βλέπω αγριογούρουνο στην Κρουαζέτ» είπε ο Νταρός.

Αυτή την εποχή του χρόνου οι Κάννες συνήθως σφύζουν από ζωή και υποδέχονται τους μεγάλους σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου για το ετήσιο Φεστιβάλ. Όμως φέτος το 73ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, που επρόκειτο να ξεκινήσει την Τρίτη, ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ