Κοσμος

Τι απαντά η Τουρκία για το ελικόπτερο με τον Παναγιωτόπουλο

Καμία παρενόχληση, τα τουρκικά μαχητικά εκτελούσαν πτήσεις ρουτίνας στο Αιγαίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikos-panagiotopoulos-elikoptero.jpg
© EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ

Η απάντηση της Τουρκίας για την παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας απέρριψε τους ισχυρισμούς της Ελλάδας για παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι δεν έγινε καμία παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, προσθέτοντας ότι τα τουρκικά μαχητικά εκτελούσαν πτήσεις ρουτίνας στο Αιγαίο.

«Τα μαχητικά αεροσκάφη εκτέλεσαν πτήσεις ρουτίνας στο Αιγαίο και δεν έχει γίνει παρενόχληση ελικοπτέρου του κυρίου υπουργού Άμυνας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε όφελος δραματοποίησης των πτήσεων ρουτίνας. Αντιθέτως, τα θέματα αυτά μπορούν να τεθουν στα πλαίσια ΜΟΕ που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στα Υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών» δήλωσε.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όσα συνέβησαν μετά την απογείωση του στρατιωτικού ελικοπτέρου από τις Οινούσσες, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ